Policija, Uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija, Uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija, Uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Nakon sedmodnevne, neprestane borbe lekara Klinike za anesteziju KC Niš, pacijent G.R (42), koji je, u pucnjavi koja se dogodila u Kruševcu, iz vatrenog oružja, bio teško ranjen u glavu, uprkos svim naporima celokupnog medicinskog osoblja, noćas je, nažalost, u 03:50 sati, podlegao povredama.

PROČITAJ JOŠ:

Podsetimo, do tragedije je došlo usred bela dana, kada je u letnjoj bašti kafane "Mali Pariz" u Brijanovoj ulici u centru Kruševca, ubijena Gordana Jovanović (47). U svoju bivšu suprugu iz Lazarevca, koja je u poslednje vreme živela i radila u gradu pod Bagdalom, pucao je Miša J., takođe iz ove prigradske beogradske opštine, koji je posle nekoliko sati nakon što je bežeći izazvao udes na auto-putu "Miloš Veliki" izvršio samoubistvo, ispalivši sebi u glavu dva hica iz pištolja.

Učinio je najtežu moguću stvar za njega, a sada se sve saznalo! Evo šta se desilo u porodici Gli­go­ri­je­vić

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 20.09.2019. 22:13 - 20.09.2019. 22:23 Tek po­sle ove kri­ti­ke Ba­bić se po­ka­jao i izvi­nio, ia­ko se ne­zgo­da do­go­di­la 31.

Prethodno je u pucnjavi u Kruševcu, nakon što je ubio Gordanu, ranio njenog mlađeg brata G.R. (42), rodom iz Raške, a koji je danas podlegao povredama.

BONUS VIDEO: