Lekar u Nišu rizikovao život: Zbog pljačkaša doživeo infarkt

Pošto je u ambulanti čuo lomljavu, lekar je sišao i razbojnika zatekao na delu

Pljačka u Italiji
Foto: Printscreen/YouTube

S. T. (76) završio je u bolnici nakon neuspelog razbojničkog napada koji se dogodio sinoć u njegovoj porodičnoj kući u Merošini.

Kako saznajemo, dve, za sada, nepoznate osobe pokušale su da ga opljačkaju oko 20.30 sati, on ih je osujetio, ali ga je to umalo koštalo života.

- U prizemlju kuće mu je ambulanta u koju su razbojnici pokušali da uđu. Jedan je razbio prozor i uvukao se u prostoriju, dok je drugi ostao napolju i čuvao stražu. Lekar je čuo lomljavu, sišao u prizemlje i zatekao razbojnika. Počeli su da se gušaju, pa je lopov odustao i sa svojim saučesnikom pobegao. Međutim, S. T. se uzbudio zbog traumatičnog događaja i doživeo infarkt. Na svu sreću, pre nego što mu je pozlilo, uspeo je da pozove policiju koja mu je pružala pomoć dok nije stiglo sanitetsko vozilo i prebacilo ga u nišku bolnicu – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Niška policija je potvrdila da im je prijavljen pokušaj razbojništva tokom kojeg su se nepoznate osobe sukobile sa vlasnikom, te da je obavešteno prokupačko tužilaštvo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi