ŠOK INFORMACIJE O KUMI VERI Lažno se predstavljala kao Jelenina svekrva! Od ranije poznata policiji

Vera je poslednja razgovarala s ubijenom pevačicom.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: facebook

Vera Vukomanović (62), kuma ubijene pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović (33), koja je 4. novembra uhapšena zbog sumnje je s još jednim muškarcem falsifikovala isprave, saslušana je u beogradskoj policiji. Ona će danas biti izvedena pred tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Kuma Vera se tereti da se uz pomoć falsifikovanog ovlašćenja M. V. iz Republičkog geodetskog zavoda odrekla prava na žalbu i time omogućila svom saučesniku da se uz pomoć falsifikovanog kupoprodajnog ugovora uknjiži kao vlasnik parcele na Zvezdari. Veri je po nalogu tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati, dok se za njenim saučesnikom traga.

ISKORISTILI MRTVE DA SE OBOGATE Isplivali svi detalji hapšenja kume Jelene Marjanović

Vera je poslednja razgovarala s ubijenom pevačicom. Ona je bliska prijateljica porodice Marjanović, a posebno sa Zoranovom majkom Zoricom i ocem Vladimirom. Smatra se jednim od važnih svedoka jer je Zoran njoj saopštio da je Jelena nestala.

Zorica Marjanović
Zorica Marjanović, Foto: Masanori Jošida ALO

Ona se lažno predstavila i kao Jelenina svekrva Zorica Marjanović i umesto nje izvadila ličnu kartu! Zorica nije otišla da vadi novu ličnu kartu pravdajući se da je u policiji „loša energija“. Posle privođenja je rekla da je neko od članova porodice bio bolestan i da je morala da ostane kod kuće da ga neguje.

SRPSKE SLUŽBE SPROVELE UDAR U NIŠU Najviđeniji privrednici popadali zbog smrtonosnog plana - Stanovništvo cele Srbije ugroženo

Vera je u martu 2018. privedena i zbog spora za neplaćeni račun za struju.

Ona je nekoliko godina imala kiosk brze hrane u Borči, ali ga je izgubila posle spora sa komšijama. Ona je u policiji navodno rekla da joj je kiosk s inventarom otet. 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi