PRINOVA STIŽE U MAJU Lana Popović u šestom mesecu trudnoće, još se ne zna pol deteta

Šarić čeka još jedno dete

Luna Popović
Lana Popović, Foto: Alo/Vladimir Marković

Darko Šarić (48), osuđen na 15 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina, u maju će po treći put postati otac! 

Kako „Alo!“ saznaje, Darkova druga supruga Lana Popović (40) u šestom je mesecu i čeka drugo dete.

- Šarić iz prvog braka ima veliku ćerku, dok će sa Lanom dobiti drugu prinovu. On je posle pet godina provedenih u pritvoru dobio pravo na intimne trenutke sa suprugom, a poklopilo se da gotovo u isto vreme očekuje treće dete i novu presudu - kaže naš izvor blizak sudu.

Tužilaštvo je na jučerašnjoj sednici Apelacionog suda u žalbi zatražilo veće kazne za Darka Šarića i sve osuđene.

Luna Popović
Luna Popović, Foto: Alo/Vladimir Marković

- Sud je utvrdio da su Šarić i organizatori trgovali drogom od 2008. do 15. oktobra 2009. godine. To znači da su prodavali kokain pre i posle izmena Krivičnog zakonika i da niko ne može da zadrži imovinsku korist. Svedok saradnik Nebojša Joksović je prvi saopštio tužilaštvu da je ova grupa u Italiji prodavala kilogram kokaina za najmanje 30.000 evra i da je od droge zaradila najmanje 54 miliona evra. Imamo dokaze da su u Italiji prodali 300 kilograma kokaina. Zamolnicom smo tražili spise od tužilaštva u Italiji da bismo proverili verodostojnost Joksovićevog iskaza - rekao je tužilac i kao otežavajuće okolnosti naveo da je grupa organizovana s umišljajem radi prodaje droge u međunarodnim razmerama i sticanja enormne zarade. 

 • Korisnik: Korona
  26/02/2020 - 23:13
  Lepa vest,Ali za koga? Koliko je Taj Saric srpske dece zakopao,unistio roditelje,citave porodice. I sada Sud dozvolio takvom monstrumu intimu... I novu presudu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi