Luna Popović
Alo/Vladimir Marković
Luna Popović

Alo/Vladimir Marković

Lana Popović, Foto: Alo/Vladimir Marković

Darko Šarić (48), osuđen na 15 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina, u maju će po treći put postati otac! 

Kako „Alo!“ saznaje, Darkova druga supruga Lana Popović (40) u šestom je mesecu i čeka drugo dete.

- Šarić iz prvog braka ima veliku ćerku, dok će sa Lanom dobiti drugu prinovu. On je posle pet godina provedenih u pritvoru dobio pravo na intimne trenutke sa suprugom, a poklopilo se da gotovo u isto vreme očekuje treće dete i novu presudu - kaže naš izvor blizak sudu.

Tužilaštvo je na jučerašnjoj sednici Apelacionog suda u žalbi zatražilo veće kazne za Darka Šarića i sve osuđene.

Luna Popović

Alo/Vladimir Marković

Luna Popović, Foto: Alo/Vladimir Marković

- Sud je utvrdio da su Šarić i organizatori trgovali drogom od 2008. do 15. oktobra 2009. godine. To znači da su prodavali kokain pre i posle izmena Krivičnog zakonika i da niko ne može da zadrži imovinsku korist. Svedok saradnik Nebojša Joksović je prvi saopštio tužilaštvu da je ova grupa u Italiji prodavala kilogram kokaina za najmanje 30.000 evra i da je od droge zaradila najmanje 54 miliona evra. Imamo dokaze da su u Italiji prodali 300 kilograma kokaina. Zamolnicom smo tražili spise od tužilaštva u Italiji da bismo proverili verodostojnost Joksovićevog iskaza - rekao je tužilac i kao otežavajuće okolnosti naveo da je grupa organizovana s umišljajem radi prodaje droge u međunarodnim razmerama i sticanja enormne zarade. 

Komentari (1)

Korona

26.02.2020 23:13

Lepa vest,Ali za koga? Koliko je Taj Saric srpske dece zakopao,unistio roditelje,citave porodice. I sada Sud dozvolio takvom monstrumu intimu... I novu presudu.