Darja (3), napad labradora
Facebook
Darja (3), napad labradora

Facebook

Darja (3), napad labradora, Foto: Facebook

Napad se dogodio oko 17.30 časova u Kestenovoj ulici, a devojčica je hitno prevezena u Institut za majku i dete, gde su je lekari operisali punih pet sati.

Pročitajte još:

 

Devojčicina baka Snežana objašnjava za Kurir da se horor dogodio kad su joj u nedelju u posetu došli unuci, Darija i njen dve godine stariji brat, s majkom.

- Deca su sa majkom, mojom snajom, koja je teško obolela od raka, došla na uskršnji ručak. Bila sam u kuhinji kad je Darija s bratom izašla napolje. Odjednom se čula jeziva vriska. Istrčala sam napolje i na metar od vrata videla psa kako ujeda unuku. Otrgla sam ga od nje i unela u kuću da je umijem. Plakala je i vrištala, a lice joj je bilo krvavo - priča potresena baka i dodaje da je devojčica hitno prevezena u beogradsku bolnicu.

- Ima teške povrede lica, glave i vrata. Kako ju je ujeo, bukvalno joj je otrgao kožu s lica, ali, srećom, sve su lekari uspeli da vrate. Objasnili su mi da je malo usna problematična, ali i desna slepoočnica. Lekari se nadaju da će sve biti kako treba - rekla je uplakana žena i navela da je ostavila devojčicu s majkom u bolnici, a da će ona čuvati njenog brata.

Ogorčena Snežana dodaje da su više puta zvali komunalno, upozoravajući na problem sa psima lutalicama, ali da niko nije reagovao.

Darja (3), napad labradora

Facebook

Darja (3), napad labradora, Foto: Facebook

- Ne mrzim pse. Moj suprug je stradao spasavajući našeg psa, ali pre nedelju dana imali smo napad psa na dete u kraju i niko nije odreagovao kako treba. Ne znamo šta da radimo s kučićima, kojih je u našem naselju mnogo - priča Snežana Bihler.

Komšinica Dragica Stanojević prepričala je dramu koja se na Uskrs desila u Snežaninom dvorištu.

Preporučujemo i ovo:

 

- Devojčica je izašla s hranom i pas je skočio na nju. Tri puta je bio veći i teži od nje. Sve je trajalo nekoliko sekundi i bilo je strašno. Kad sam prišla, usledio je veći šok jer je dete od krvi koja joj se slivala u usta počelo da se guši. Uspravila sam je i peškirima pokušala da zaustavim krvarenje. Držala sam dete u rukama, plakala je, a onda je odjednom utihnula. Uplašila sam se najgoreg, ali sam ubrzo shvatila da diše. Verovatno je, mukica, od stresa ostala bez svesti - ispričala je komšinica i dodala da je labrador koji je izujedao Dariju dve godine u njihovom kraju.

- Neko ga je tu izbacio. Bio je miroljubiv, igrao se s decom. Ne znam šta mu je bilo u trenutku - kaže ona.

Malenoj Dariji umrli otac i deda, majka se bori s teškom bolešću

Dragica Stanojević, komšinica porodice Bihler, kaže da ovo nije jedino zlo koje se desilo porodici.

- Devojčici je u decembru prošle godine preminuo otac. Majka joj je nedavno operisana i na hemoterapijama je, a nesrećnu baku su pre dve nedelje u autobusu opljačkali, te je ostala i bez dokumenata, koja su joj sada preko potrebna. Darijin deka je tragično izgubio život - priča komšinica i dodaje da ne može da veruje šta je sve ovu nesrećnu porodicu snašlo.