Miljan
Printscreen/Facebook
Miljan

Printscreen/Facebook

Miljan, Foto: Printscreen/Facebook

 

- Sedeo sam ispred lokala. Naišao je dečko koga znam iz viđenja. Sretao sam ga sa devojkom. Rekao mi je da je krenuo u lokal pored mog da kupi cveće. Trebalo je da bude pobratim na svadbi, a došao je kod mene i neki telefon da pogleda. Seo je ispred lokala i odjednom je počeo da se trese, govoreći „da mu je teško“. Cvećarka mu je donela vodu i šećer, ali je dobio napad i počeo je da se guši - ispričao je za „Jugmediju“ Igor Lole Mitrović, vlasnik prodavnice mobilnih telefona, ispred koje je Zdravkoviću pozlilo.

Doveden bez znakova života

U Urgentni centar doveden je bez znakova disanja i bez rada srca. Lekari su učinili sve da ga ožive, ali, nažalost, nisu u tome uspeli - rekao je Aleksandar Stojanović, pomoćnik direktora bolnice.

Mitrović je opisao kako je trajala bitka za Zdravkovićev život ispred njegove radnje „Kris mobil“. 

- Oborili smo ga na zemlju. Otvorio sam mu usta u pokušaju da sprečim gušenje, ali me je ujeo, pa smo mu usta otvorili kašičicom. Počeo je da diše i disao dok Hitna pomoć nije došla. Stigla mu je i devojka. Bio je svestan. Devojku je prepoznao i poljubio, pa je opet dobio napad panike. Kad je stigla Hitna pomoć, zajedno smo ga uveli u njihovo vozilo. Video sam da je uključena infuzija i da ponovo dobija napad. Mislio sam da sam mu spasao život… Sada sam šokiran - rekao je Mitrović.

Boban Zdravković, portparol leskovačke policije, izjavio je juče za „Alo!“ da su dobili obaveštenje iz leskovačke Hitne pomoći da su ukazali pomoć mladiću, koji je preminuo tokom transporta u bolnicu.

- Obavešteni smo da je mladić preminuo tokom transporta za bolnicu. Izdat je nalog za obdukciju, koja će utvrditi uzrok smrti -rekao je Zdravković.

Miljan

Printscreen/Facebook

Miljan, Foto: Printscreen/Facebook

Portparol policije je odbio da komentariše prvobitnu informaciju, koja se pojavila u medijima da je nesrećni mladić, navodno, u džepu imao kesicu s drogom. 

Miljan je inače bio sportista, trenirao je boks, a neko vreme radio je kao obezbeđenje. Stanovnici Leskovca šokirani su iznenadnom smrću mladog sugrađanina.