Jelena Marjanović
Privatna arhiva
Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović , Foto: Privatna arhiva

Sumnja se da je počinila krivično delo krađa.

Saslušanje

Po nalogu tužilaštva policija je u četvrtak 21.marta zakucala na vrata Vukomanovićeve, koja živi u Borči, nedaleko od svojih kumova, i odvela je u stanicu gde je dala izjavu.

PROČITAJ JOŠ:

Privođenje nema veze sa smrću pevačice Jelene Marjanović (33) na nasipu u Borči, koja već tri godine potresa domaću javnost.

Jelena Marjanović, godišnjica smrti, pomen

Alo!/M. Jošida

Jelena Marjanović, godišnjica smrti, pomen, Foto: Alo!/M. Jošida

- Kuma Zorana Marjanovića tereti se za krađu koja se odigrala par dana ranije. Za njom je bila izdata poternica, pa su je inspektori Uprave kriminalističke policije potražili rano ujutru na adresi.Kada je otvorila vrata, rekli su joj da pođe sa njima, što je bez prigovora i učinila. Odveli su je u policijsku stanicu Palilula, gde je dala izjavu. Nakon toga odlučeno je da se za sada pusti na slobodu - kaže izvor ne želeći da otkriva detalje krađe u koju je umešana Vukomanovićeva dok se ne završi istraga.

Ukoliko se sumnje potvrde, kumi marjanovića preti višegodišnja robija.

PREPORUČUJEMO:

- Ona se tereti za krivično delo iz člana 203, za koje Krivični zakon predviđa novčanu kaznu ili zatvor do tri godine. Šta će na kraju biti od Vukomanovićeve, zavisi od ishoda istrage koja je u toku - dodaje sagovornik.

Vera je inače već privođena u policiju pre nešto više od godinu dana. Protiv nje je tada podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvšila delo navođenja neistinitog sadržaja i falsifikata. U javnosti je procurilo da je otišla u policiju i službenicima se predstavila kao Zoranova majka Zorica Marjanović i da se umesto nje potpisala prilikom vađenja nove lične karte!

Sporan potpis

- Policija je otkrila da je potpis Zorice Marjanović koji se nalazi na njenoj ličnoj karti falsifikat. Ispostavilo se da je ona poslala kumu Veru u policiju kada je imala zakazan termin za vađenje nove lične karte i da se ona tamo potpisala umesto nje - ispričao je tada izvor iz policije.