Saudijci, droga, hapšenje
Facebook
Saudijci, droga, hapšenje

Facebook

Saudijci, droga, hapšenje, Foto: Facebook

* Ekipa narko dilera iz Saudijske Arabije pali u Srbiji 

* Uhvaćeni kad su iz automobila albanskih registracija rasturali drogu po Novom Beogradu

* Uhapšeni posle jurnjave po auto-putu, a kod njih je pronađeno 50 grama heroina

Narko-dileri uhapšeni po poternici sa Fejsbuka! Fotografija objavljena na Fejsbuku na kojoj se vidi automobil albanskih tablica iz kojeg je rasturana droga u centru Beograda bila je svojevrsna poternica koja je pomogla policiji da ih prepozna i uhvati kod Lapova! Kako „Alo!“ saznaje, u automobilu je nađeno oko 50 grama heroina za uličnu prodaju. Ekipa narko-dilera je iz Saudijske Arabije, dok je automobil iznajmljen na aerodromu u Tirani.

Policija im ušla u stan i našla pola kile najteže droge!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 16.08.2019. 19:23 - 16.08.2019. 19:32 Novosadska policija zaplenila je pola kilograma heroina i manju količinu kokaina i marihuane i uhapsila dve osobe u Novom Sadu zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. * Uhapšeni su I.M.

 

Kakao saznajemo, objava na Fejsbuku bila je alarm da policija obrati pažnju na „škodu“ albanskih tablica AA 168 0E, koja je kružila putevima Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Pre nekoliko dana sam video sliku i pročitao objavu bivšeg kolege policajca o vozilu albanskih tablica, čiji je vozač 10. septembra oko 3 ujutru rasturao drogu na parkingu Centra „Sava“. Išao je od automobila do automobila koji su tada bili na parkingu, dok su dileri u njima samo pružali ruke i preuzimali paketiće droge. Posle svega tri minuta, auto se uputio prema hotelu „Hajat“, a potom prema benzinskoj pumpi „Dejton“ i otišao ka Brankovom mostu. I gle čuda, naleteo sam na njega kod Lapova. Hvala kolegi - jednom policajac, uvek policajac! - navedeno je u objavi na Fejsbuku posle hapšenja narko-dilera.

Prema rečima našeg izvora bliskog istrazi, pali su na auto-putu dok su obilazili kolonu vozila, u kojoj su bili i policajci.

- U jednom trenutku su se ku*čevito ubacili u kolonu u kojoj su bili policajci i tako su im upali u oči! Odali su se bahatom vožnjom - otkriva naš sagovornik. 

BONUS VIDEO:Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu