Policija, sirene, svetla, policijska sirena
Alo.rs/M.Š.
Policija, sirene, svetla, policijska sirena

Alo.rs/M.Š.

Policija, sirene, svetla, policijska sirena, Foto: Alo.rs/M.Š.

Posle prave filmske potere ulicama Zvezdare, Zelenog brda i na Smederevskom putu, policija je uspela da zaustavi, nakon čega je priveden, piše "Pink".

Incident je započeo kada je policijska patrola PU Zvezdara dobija dojavu da se u automobilu "fijat seićento" nalazi lice sa poternice, ali se R. S. posle upozorenja nije zaustavio, već dao gas i punom brzinom počeo da beži sporednim ulicama.

Policija, sirene, svetla, policijska sirena

Alo.rs/M.Š.

Policija, sirene, svetla, policijska sirena, Foto: Alo.rs/M.Š.

Nakon toga je izašao na Smederevski put, dok su policijska vozila išla za njim, pokušavajući da ga zaustave. Tom prilikom je vozio suprotnom trakom, čime je doveo u opasnost i ostale učesnike u saobraćaju, i umalo pregazio pešake na pešačkom prelazu. Tokom vožnje je kroz prozor iz PVC kesica prisipao praškastu supstancu, najverovanije heroin. Kada je policija napravila blokadu, on je automobilom zakačio i povredio dvojicu policajaca koji su stajali van policijskih vozila, a potom krenuo nazad ka Bulevar kralja Aleksandra.

Policija je tamo upak uspela da ga zaustavi, pošto je napravljena još jedna blokada. Kada je konačno zaustavljen, R. S. je policijskim službenicima uputio niz uvreda i pretnji, ali je na kraju priveden u prostorije PU Zvezdara.

Da li se pridržavate saobraćajnih propisa?

 

Komentari (1)

Ludaba

30.08.2020 09:48

Dokle više da se štite krimo...ovna Objavite mu sliku i ime kao što se odmah objavljuje za običan narod. I molim Vas u ime naše dece , dajte do kraja da isprati o štaće se dogoditi sa ovim bolesnikom.