Negotin
Alo!/Dejan Briza

 

Negotin

Alo!/Dejan Briza

Negotin, Foto: Alo!/Dejan Briza

Službenik Policijske stanice u Negotinu I. P. (36) zadobio je jutros, nešto iza ponoći, teške povrede glave kada ga je ispred zgrade PS u tom gradu, dok je pokušavao da ženu odbrani od muža A. B. (23), supružnik udario metalnom štanglom u glavu i naneo mu povrede u vidu frakture lobanje!

- Policajac I.P. koji je bio na dužnosti, pokušao je da odbrani ženu od teških batina, kojima je ona bila izložena – nastavlja sagovornik.

Kada više nije bilo Arkana, slušao je samo jednog čoveka: "Gde je ona pi*ketina, je l' dolazio ovde?"

AUTOR: Alo!/D.Ćuruvija DATUM I VREME: 17.11.2019. 08:38 Odbio primamljivu ponudu! Milorad Ulemek Legija, Foto: EPA Nebojša Tubić Žabac (58), kontroverzni novosadski biznismen, tvrdi da mu je Milorad Ulemek Legija (51) nudio 2002. da za pola miliona evra navuče Surčinca Ljubišu Buhu Čumeta (55) u klopku kako bi ga ubili!

- Pokušao je da je izbavi od prebijanja. Međutim, tada se A.B. okrenuo ka njemu i svom silinom ga metalnom štanglom udario u glavu, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

Pročitajte još:

Policajac je, obliven krvlju, pao. Kolege su istrčale i pozvale Hitnu pomoć.

I. P. je ukazana prva pomoć u Zdravstvenom centru u Negotinu, nakon čega je odmah upućen na Odeljenje neurohirurgije Opšte bolnice u Boru, gde se njegovo stanje prati.

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi