Jasmina- Organizatorka emisije "Kuća od srca"
PrntScrn/Facebook
Jasmina- Organizatorka emisije

PrntScrn/Facebook

Jasmina- Organizatorka emisije "Kuća od srca", Foto: PrntScrn/Facebook

Jasmina i vozač Z. S. (30) juče su, pod još nerazjašnjenim okolnostima učestvovali u saobraćajnoj nesreći u kojoj je organizatorka emisije podlegla povredama, a vozač teško povređen. Do nesreće je došlo oko 11 sati u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Preljina, kada se kamionet u kome su se oni nalazili sudario s kamionom.

Teško povređenu Jasminu, koja je tada još davala znake života, i vozača iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice. Oni su potom sanitetom prevezeni u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Jasmina je i pored borbe lekara preminula u bolnici, dok je vozač životno ugrožen.

Kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“ prokupačke registracije, koji se kretao prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije, u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala. Prema prvim pretpostavkama, do nesreće je došlo kada je kamionet pokušao da se uključi sa sporednog puta na glavni, sa desne strane kolovoza. Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Uviđaj je izvršila saobraćajna policija, koja treba da utvrdi sve okolnosti udesa i čija je odgovornost.

Ovo nije prvi slučaj da ekipu poznate emisije prati loša sreća na putu. U saobraćajnoj nezgodi, 26. avgusta 2018. godine, teške povrede opasne po život zadobila je tadašnja producentkinja i voditeljka ove emisije, Sandra Denda. Do udesa je došlo kada je automobil u kojem su bili članovi ekipe sleteo s puta u blizini Kovina, upao u kanal i prevrnuo se na krov. Sandri je lice bilo potpuno smrskano, zadobila je prelom karlice, ruke i rebra, a posle udesa je bila u komi.

I par godina nakon nezgode, voditeljka trpi posledice udesa, pa se otežano kreće uz pomoć štapa.