Hitna pomoć
Tanjug/Tanja Valič
Hitna pomoć

Tanjug/Tanja Valič

Hitna pomoć, Foto: Tanjug/Tanja Valič

Policajci u Kragujevcu uhapsili su F. P. (24) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđih stvari.

Ono što se jutros dešavalo u Beogradu iznerviralo je sve! Totalni kolaps, gužva na sve strane!

AUTOR: Alo.rs/Telegraf/I.L. DATUM I VREME: 19.08.2019. 08:41 Baksuzni ponedeljak. Gužva, saobraćajni kolaps, Foto: Alo!/Vladimir Marković Jutro u gradu počelo je većim brojem saobraćajnih nezgoda, ali srećom u njima nema teže povređenih. OVO SU PRIPADNICI JOTKINE BANDE! Pao zbog ubistva Ždrokinca, a sa njim su uhapšene TRI ŽENE i jedna cela PORODICA!

Sumnja se da je F. P. u kući u kojoj živi vređao ekipu Službe hitne medicinske pomoći koja je intervenisala kako bi članu njegove porodice ukazala pomoć, kao i da im je nakon toga pretio.

Stigle prve informacije! Ima povređenih u PUCNJAVI na Dorćolu!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 19.08.2019. 08:17 - 19.08.2019. 08:26 Na teren je izašla ekipa Hitne pomoći i pripadnici policije. Policija, Foto: Alo!/Dejan Briza Muškarac od oko 30 godina ranjen je noćas u pucnjavi koja se dogodila u Ulici Mike Alasa na Dorćolu.

Potom je, kako se sumnja, metalnom šipkom polomio staklo na sanitetskom vozilu. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!