Rotacija, policija, Saobraćajna policija
Alo!/Nenad Vujanović
Rotacija, policija, Saobraćajna policija

Alo!/Nenad Vujanović

Rotacija, policija, Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Dan posle tragedije koja se dogodila na uglu ulica Stanoja Glavaša i Kneza Danila, kada je osamnaestogodišnja Lj. K. skočila sa 20. sprata, u ovom kraju zavladao je muk. Komšije su u šoku, automobil na koji je devojka pala sa ogromne visine je sklonjen, ali su delovi kola još tu da svedoče o neopisivoj tragediji.

Osamnaestogodišnja Lj. K. pala je prekjuče sa solitera pravo na automobil parkiran ispred. Devojka je nakon pada davala znake života, ali je na putu do bolnice podlegla jezivim povredama.

Jedan od očevidaca nemilog događaja kazao je juče za "Blic" da se udarac strahovito jako čuo, ali da isprva devojku nije video, već samo razvaljen automobil.

- Policija je stigla u roku od 30 sekundi na lice mesta. Pretpostavljam da ju je neko video pre nego što će skočiti i da je unapred pozvao - dodaje očevidac.

Jedan od komšija iz zgrade sa koje je Lj. K. skočila, a koji porodicu poznaje iz viđenja, ispričao je da ništa nije ukazivalo na to da devojku nešto muči.

- Oni su jedna normalna, pristojna porodica, nije bilo naznaka niti povoda da nešto ovako može da se desi - dodaje on.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Pročitajte još: