Policija, Uviđaj
Alo!/ Dejan Briza
Vračar, ubistvo, policija

Alo/ Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Komšije kažu da je telo muškarca pronađeno zagnjureno u hrpi đubreta i da je čitav stan bio kao prava deponija s koje smeće godinama nije odnošeno. Kako dodaju policajci su zbog nesnosnog smrada nosili zaštitne maske.

- Bilo je toliko nagomilanog otpada da su u sobu u kojoj je bilo telo, i koja je bila zaključana, ušli kroz prozor - pričaju komšije.

Pročitajte još:

Niko od komšija nije znao ime pokojnika. Kako kažu, bio je osobenjak i samotnjak, ali znaju da je radio kao kurir u opštini i da je pre nekoliko godina penzionisan.

- Poslednji put kada sam ga video, jedva je hodao. Znam da ima brata u obližnjem naselju. Imao je i mačku koju je izvodio svakog dana - bilo je sve što je o njemu znao prvi komšija.

Likica Kovačević dodala je da se iz njegovom stana smrad, doduše manjeg intenziteta, osećao još od 1999. godine kada se ona doselila u zgradu.

- Komunalna služba je očistila stan i iznela tri prepuna kontejnera đubreta. Užas! U stanu je imao i kantu benzina. Ko zna šta je hteo s njom da učini - pita se Likica.

Vračar, ubistvo, policija

Alo/ Masanori Jošida

Kako se saznaje u policiji, najverovatnije je da se radi o prirodnoj smrti, ali se utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je nesrećan čovek umro.