Policija
Alo!/ Dejan Briza
Policija

Alo!/ Dejan Briza

Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Jagoš R. (70) uhapšen je zbog sumnje da je iz vatrenog oružja ubio Ljubišu S. (59) u atarima njiva u Bozevcu kod Malog Crnića.

Prema nezvaničnim informacijama, zločinu je prethodila svađa, ali i fizički sukob dvojice muškaraca tokom kog je Ljubiša nožem posekao po ruci Jagoša.

Pročitajte još:

 Upravo to je i privuklo pažnju policije. Pretresom je kod njega pronađen i zaplenjen pištolj za koji nije imao dozvolu.

Svađa oko zemljišta?

Policija sumnja se da se motiv zločina krije u narušenim komšijskim odnosima, odnosno da se ubistvo dogodilo zbog svađe oko njive.

Poginule četiri osobe, među njima i dete (3)!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 06.09.2019. 21:30 - 06.09.2019. 22:06 Nepoznata osoba naletela je "poršeom" na pešake na trotoaru u Berlinu, pri čemu su poginule četiri osobe, među njima i dete od tri ili četiri godine. Schwerer Verkehrsunfall in #Mitte . PKW auf Gehweg. Dabei starben vier Menschen, darunter ein Kleinkind.

Naime, njihovi susedi su objasnili da je konflikt dvojice muškaraca bio izražen i ranije.

- Jagoš je kupio njivu pored Ljubiše, ali su stalno dolazili geodeti, verovatno radi utvrđivanja koliko zemljišta pripada kome i gde su granice - kažu komšije.

Kako su objasnili, nerešeni imovinski odnosi neretko su bili povod žučnih rasprava tokom kojih se događalo i da Ljubiša zapreti Jagošu.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!