PODIGAO JORGAN I POKAZAO PREKLANU ŽENU! Komšije lupale na vrata, a onda im je Mijailo otvorio dok mu je krv šikljala iz vrata! Otkrivamo detalje užasa na Zlatiboru! (FOTO KUĆE STRAVE)

Lupali smo desetak minuta, dozivali ih i gledali kroz prozor. U nekom trenutku čuli smo otključavanje vrata. Mijailo nije mogao da govori, imao je veliku ranu na vratu i jedva je stajao...

Kuća strave
Kuća strave , Foto: Alo

* Mijailo Stopić zaklao suprugu Milinu

* Zatim se izbo po vratu

Pročitajte još

* Komšije u šoku

Mijailo Stopić (68) sumnjiči se da je u sredu nožem zaklao suprugu Milinu (62), a zatim se izbo po vratu u pokušaju da se ubije. On je zbrinut u Opštoj bolnici u Užicu. Kako saznajemo, njihove ćerke zamolile su komšije da odu u kuću, u zaseoku Stopići na Zlatiboru, i provere o čemu se radi jer im se roditelji nisu javljali na telefon.

KRVAVI UŽAS NA ZLATIBORU! U porodičnoj kući ubijena žena, Hitna pored nje zatekla muškarca u jezivom stanju!

- Kada su komšije zakucale na vrata, otvorio im je Mijailo s velikom ranom na vratu! Bio je sav krvav i jedva je stajao. Milinino telo bilo je prekriveno jorganom u predsoblju - kaže izvor iz istrage.

Komšije Stopića kažu da su Milinu videli u nedelju i ponedeljak, a da se Mijailo vratio kući dva dana pre toga. Dugo su kucali i dozivali komšije, sve dok nisu otkrili užasnu tragediju.

- Sigurno smo lupali desetak minuta, dozivali smo ih, gledali kroz prozor. U nekom trenutku čuli smo da neko otključava vrata. Komšija je bio u polusvesnom stanju. Rana na vratu mu se upalila… Ko zna kada se sve dogodilo. Mijailo nije mogao da govori već je samo podigao jorgan i pokazao nam telo zaklane supruge - kaže jedan od komšija.

Policija je ubrzo došla u ovo selo i satima obavljala uviđaj. Kako saznajemo, najverovatnije se radi o ubistvu i pokušaju samoubistva, ali policija proverava da li im je možda neko upao u kuću i napao ih.

- Telo žene poslato je na obdukciju i uskoro će biti poznato kada je ona ubijena i na koji način. Motivi ove porodične tragedije još nisu poznati - kaže naš sagovornik.

Mijailo i Milina važili su za poštene i časne ljude. U poslednje vreme, Mijailo je imao nekih zdravstvenih problema zbog kojih je nedavno bio kod lekara. 

 BONUS VIDEO: Pitali smo narod da li znaju koji je praznik danas, a onda smo naišli na strance i iznenadili se

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi