Ana Bogdan, nestala
Nestali Srbija
Ana Bogdan, nestala

Nestali Srbija

Ana Bogdan, nestala, Foto: Nestali Srbija

Svi su polagali nade da se potraga za ženom koja se nedavno porodila neće završiti tragično, ali nažalost, danas je pronađeno njeno beživotno telo.

Ana Bogdan je nestala u četvrtak između 11 i 12 časova, a od momenta njenog nestanka za njom se vodila intenzivna potraga.

Porodila se pre dvadestak dana i na svet donela zdravo dete. Komšije i poznanici za nju imaju samo reči hvale i nikome nije jasno zašto je ova mlada žena digla ruku na sebe. 

Prodavačica

TV Pink/Printscreen

Prodavačica , Foto: TV Pink/Printscreen

- Divna jedna porodica, pazare tu kod mene. Baš su fini ljudi, domaćini, baš ih znam kao divnu porodicu. - rekla je prodavačica iz lokalne prodavnice u Vrčinu. 

O tome kolika je tragedija zadesila Vrčin najbolje svedoči komšinica koja nije mogla da sadrži suze dok je govorila o Ani. 

Komšinica

TV Pink/Printscreen

Komšinica , Foto: TV Pink/Printscreen

- Kako ih ne poznajem. Pa ja sam se družila sa njenom svekrvom. Svi smo šetali i išli smo svugde. I žao mi je života mi, žao mi je, mlada žena - rekla je kroz suze Anina poznanica.

Ana je prema navodima njene jetrve uspava decu, njenu tek rođenu bebu i drugo dete koje ima dve i po godine i nakon toga se obesila. 

Prema dosadašnjim navodima, pojavile su se i spekulacije da je Ana bolovala od postporođajne depresije te da je to bio uzrok tragedije.

Članovi njene porodice za nju imaju samo reči hvale i kažu da poslednjih dana nije bilo ništa čudno u njenom ponašanju, kao i da je bila veoma brižna majka.

Pročitajte još: