Jovan
Fejsbuk
Jovan

Fejsbuk

Jovan, Foto: Fejsbuk

Jovanova porodica ističe i da treba ispitati ko je nakratko upalio Jovanov telefon u osam ujutru, dan nakon njegovog nestanka.

- Ne isključuje se apsolutno nijedna mogućnost kako je mladić stradao, pa ni da je ubijen. Naložena je obdukcija, kao i toksikološka analiza, tako da ćemo nakon toga raspolagati s više činjenica. Istovremeno, policija traži snimke nadzornih kamera u blizini zgrade, ali i s drugih lokacija - rekao je Borislav Radonjić, portparol Višeg tužilaštva, za Srpski telegraf.

Prve informacije su glasile da je telo nađeno u šipražju ispred napuštene zgrade, ali se saznaje da je on ipak poginuo u unutrašnjosti zgrade, gde ga je našao jedan Nišlija.

- Najverovatnije je sa visine propao kroz otvor za lift. Pored tela su, navodno, pronađen telefon i novčanik, u kojem je bilo nešto novca, tako da pljačka sigurno nije bila motiv - rekla nam je žena iz susedne zgrade.

Jovan Veselinović

Printscreen/Facebook

Jovan Veselinović, Foto: Printscreen/Facebook

Potresna objava majke: Zagrlite svoje dete jako, najjače

Majka Milica se juče na Fejsbuku oglasila potresnom porukom:

- Ja imam samo jednu molbu, u ime mog Jovana. Učinite danas neko dobro delo, bilo koje. Nahranite nekog gladnog, udomite psa ili macu sa ulice. Donirajte SMS za bolesnu decu. Pomozite nekom starijem da pređe ulicu. Ako vidite da u redu na kasi nekome zafali para, doplatite mu. Zasadite drvo, recite mami da je volite. Zagrlite vaše dete jako, najjače, bilo šta. Za mog Jovana, za njegovu čistu dušu, za njegov večiti osmeh.

U toku potrage za Jovanom njegova majka je u razgovoru za Srpski telegraf istakla da ne veruje da je Jovan otet zbog novca.

- Mi smo umetnička porodica i više naginjemo ka siromaštvu, tako da novac ne može biti motiv - rekla je Cvetkovićeva.

Mnogo Nišlija se zalaže da se građevina u kojoj je pronađeno telo, a koja sedam godina zvrji prazna i u njoj se okupljaju narkomani, sruši ili konačno završi.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Срба

23.02.2021 08:41

Па, добро, одлучите већ једном- јел’ пао са терасе споља, или унутра- у отвор за лифт или неку другу рупу? Где је заиста пронађено тело?? А, што се окупљања унутар те зграде тиче- јасно је да су се он и његово друштво окупљали тамо редовно. Јел’ су и сви они били наркомани, пијанице, штавећ??

Djoka

23.02.2021 09:44

Koliko je u Nišu nezavršenih i nezaštićenih objekata. Ko je investitor ove zgrade ? Zašto nema čuvara? O čemu grad vodi računa?Zašto je objekat nezavršen ? Ima mnogo pitanja ZAŠTO? Ovakvi objekti su mesta za horor. Drgogiranje, orgije , pijanstva itd DOKLE ?

alcantara

24.02.2021 10:59

Moguce je da je Jovanu bio navijen alarm u 8 ujutru taj dan i da se telefon ukljucio da bi alarm odzvonio.