Sahrana Strahinje Stojanovića
Danica Ćuruvija/Alo
Sahrana Strahinje Stojanovića

Danica Ćuruvija/Alo

Sahrana Strahinje Stojanovića, Foto: Danica Ćuruvija/Alo

Sonja Suarez Gomez, koja je lakše povređena u eksploziji, ispričala je istržiteljima da je sa Stojanovićem u nedelju krenula na auto-trke na Ušću.

Posle saslušanja njoj je zabranjeno da do okončanja istrage napušta Srbiju.

- U teškom je psihičkom stanju. Ispričala je da su pre eksplozije bili srećni i da su nameravali da idu na trke - otkriva izvor i dodaje da je rekla da nije ni bila svesna šta se dogodilo.

Kada se dogodila eksplozija, po njenim rečima, Strahinja je vrištao od bolova.

- Pokušala sam da ga izvučem napolje. Pritrčao je i prolaznik i pomogao mi - rekla je navodno i objasnila da je Srbina upoznala 2019. godine u Madridu, na žurki - naveo je izvor.

Kako je dodao izvor lista njih dvoje ušli su u intimne odnose, ali je onda ubrzo otputovala u Majami kod ćerke.

- Kada se vratila u Madrid, nastavili su vezu. Prvi put je u Srbiji bila početkom godine, a onda nakratko opet otišla kod ćerke, koja se porodila. U martu je doputovala u Srbiju - kaže izvor.

Sonja je otkrila i da je sa Strahinjom putovala po Srbiji, a u Beogradu su trenirali, išli u restorane.

Ona se juče prvi put oglasila na Instagramu fotografijom na kojoj je napisano "ego želi kvantitet, ali duša kvalitet", a zatim i video-snimkom, u kom se poručuje da smo "svi mi duše i da onaj ko umre samo je fizički otišao".

Podsetimo, Strahinja Stojanović koji je u nedelju likvidiran postavljanjem eksploziva ispod njegovog automobila, mesece pre nego što je ubijen provodio je putujući po svetu sa devojkom, Kolumbijkom, koja je bila sa njim u trenutku stravične eksplozije i u tom incidentu lakše je povređena. Stojanović iza sebe ima debeo dosije, pre dve godine na identičan način je neko pokušao da ga ubije, međutim tada je samo pukom srećom izbegao smrt "za dlaku". Stojanovića povezuju sa ubistvom poznatog beogradskog advokata Miše Ognjanovića, koji je bio branilac šefa zemunskog klana Luke Bojovića.

Pročitajte još:

Komentari (1)

dr Anja

17.09.2020 12:30

pitanje da li nije kolumbijka bila deo scenarija!!!