Policija rotacija uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija rotacija uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

* Jagodinska policija uhapsila muškarca iz okoline Despotovca

* On je osumnjičen da je na putu između Despotovca i Svilajnca izazavao saobraćajnu nesreću

* Automobilom je udario staricu i pobegao, žena je preminula na mestu nesreće

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je policija u Despotovcu identifikovala i uhapsila S. R. (72) iz okoline Despotovca, osumnjičenog da je 13. septembra vozilom udario ženu staru 83, godine koja je od zadobijenih povreda preminula na mestu udesa.

Udar kola je dečaka odbacio nekoliko metara u vazduh, ali je ono što je uradio kada je pao ostavilo sve bez reči (VIDEO)

AUTOR: Alo!; D.K. DATUM I VREME: 17.09.2019. 22:19 - 17.09.2019. 23:40 Mali Ukrajinac iz Harkova je imao više sreće nego pameti a postoji i snimak koji to dokazuje. Saobraćajna nesreća, Foto: screenshoot/Youtube Na snimku se vidi jedan dečak sa školskom torbom na leđima koji je hodajući ulicom odlučio fa pređe ulicu na mestu gde nema pešačkog prijelaza.

 

"Sumnja se da je C. R, upravljajući vozilom "suzuki grand vitara", na putu između Despotovca i Svilajnca izazavao saobraćajnu nesreću, udario ženu koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta", stoji u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden nadležnom tužilaštvu", navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu

https://youtu.be/C2mRUpHS-6s