Jelena Marjanović
Privatna arhiva
Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Sadržaj misterioznog pisma u kom se tvrdi da je ubica pevačice Jelene Marjanović Dragoje Milinković iz Priboja koji je Alo juče eksluzivno preneo, šokirao je javnost u Srbiji! 

Naručilac ubistva je, prema ovom pismu, svekrva pevačice Zorica Marjanović.

Pojavili se novi šok detalji anonimnog pisma! Otkriven ceo plan ubistva pevačice

AUTOR: Alo.rs/Srpski telegraf/I.L. DATUM I VREME: 06.11.2019. 07:42 - 06.11.2019. 07:56 Anonimno pismo podiglo sve na noge! Zoran i Jelena Marjanović, Foto: privatna arhiva Dragoja M. poznajem iz Švajcarske, gde smo 1998. ubili jednog čoveka.

Prema misterioznom pismu koje je stiglo u Viši sud u Beogradu, ubica Milinković je već robijao, tvrdi anonimni pošiljalac.

- Iako se nije potpisao, ovaj muškarac je otkrio da je 1998. u Švajcarskoj ubio čoveka, zbog čega je bio osuđen na 13 godina. Dragoje Milinković tada mu je, kako tvrdi, bio vozač - navodi se u pismu.

Pročitajte još:

- Posle dugo godina video sam Dragoja. Sedeli smo i uz flašu viskija i kola-kole počeo je da plače i da priča kako je uništio nekog čoveka, a onda i kako je otišao kod najbolje vračare u Beogradu. Priznao mi je da je dobio od nje ponudu da joj odradi posao za pare. Uradio je to. Ubio je ženu. Da bi dete pripalo ocu. On je, u stvari, meni priznao ubistvo - završio je pismo.

Bonus video: STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!