Hans Lehner park, mesto gde je upucan Srbin
Google street view
Hans Lehner park, mesto gde je upucan Srbin

Google street view

Foto: Google street view

Trojica muškaraca imala su oralni seks pred brojnim posetiocima ovogodišnjeg „Bir festa“ i policije! Policija je zatekla P. S., M. I. (35) i N. T. (34) iz Beograda kako orgijaju prošlog vikenda u oko četiri sata ujutro, u šumici preko puta ulaza broj dva na „Bir festu“.

 

Nesrećni čovek zakukao, a vozač potegao METALNU ŠIPKU! Onda je naišao prolaznik i priča je dobila NEVEROVATAN PREOKRET! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 20:08 Nije mu se dopao ton kojim mu se biciklista obratio. Udario biciklistu, Foto: Alo.rs Na uglu Prote Mateje i Njegoševe dogodila se saobraćajna nezgoda. Kako saznajemo, muškarac je udario biciklistu.

- Policajcima koji su dežurali na festivalu pažnju je privuklo što se usred šumice okuplja veći broj ljudi koji je počeo da skandira. Kada su stigli, zatekli su trojicu muškaraca koji su imali oralni seks. P. S. je klečao ispred dvojice muškaraca i jednom rukom držao polni organ M. I., a potom ga je, ispred brojnih posetilaca i policije, stavio u usta! On je drugom rukom držao i polni organ N. T. te je, ne obazirući se na pridošlice, oralno zadovoljavao obojicu mladića usred parka kod Ušća.

Pročitajte još:

Oko osumnjičenih okupili su se brojni prolaznici koji su skandirali i radoznalo gledali akciju, a policija je odmah mladiće privela u policijsku stanicu - rekao je naš sagovornik blizak istrazi.

Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Prema nezvaničnim saznanjima, mladići su policajcima rekli da se do tog događaja nisu poznavali. Oni su izjavili da su bili u šumici i gledali druge kako uriniraju, pa su počeli da onanišu. Međutim, shvatili su da imaju slične sklonosti, pa je M. I. prišao P. S., koji je kleknuo i počeo oralno da ga zadovoljava. Njih je video N. T., pa im se priključio i dok je trajala akcija, oni su primećeni.

Policajci uhapšenom komšiji spomenuli sačmaru koju su našli, zanemeli kad je izgovorio ovo! Šok detalji istrage masakra!

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 22:32 Jabukovčanin S. M., komšija ubijene porodice Kazimirović koji je posle nalaženja četiri tela prošao poligraf u vezi sa zločinom, uhapšen je nakon što je na njegovom imanju nađena sačmara za čije posedovanje nije imao dozvolu!

Nakon što su dali iskaze policiji, protiv njih su podnete prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira. Osumnjičenima zbog ovog dela preti kazna rada u javnom interesu od 240 do 360 sati ili zatvor od 30 do 60 dana.

Šutirao nevenčanu suprugu (25) dok nije izgubila bebu! Lekari otkrili jezive povrede, pobačaj izazvalo i OVO

AUTOR: E. H. DATUM I VREME: 21.08.2019. 22:01 Sačekao ju je pred ulazom u stan Urgentni centar, Foto: Alo!/Nenad Vujanović Trudnica A. M. (25) pretučena je 20. avgusta ispred svog stana na Južnom bulevaru na Vračaru, a zbog teških telesnih povreda došlo je do prekida trudnoće! Kako saznajemo, A. M.

BONUS VIDEO: Klinac u srpskom marketu isprobavao proizvode, a onda ih iskorišćene vraćao na mesto

 

Komentari (1)

Mirjana

22.08.2019 22:12

Matori konji, hajde da su neki srednjoskolci koje drmaju hormoni pa i da razumem, ali ovo...