Pokušaj ubistva u Novom Pazaru
Youtube printscreen
Pokušaj ubistva u Novom Pazaru

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Hici su Starčanina pogodili u nogu, iznad kolena, a Emir H. je pobegao, piše Sandžakpress.

Pročitajte još:

Starčanin je, prema rečima očevidaca, izašao iz automobila sa prostrelnom ranom u nozi tražeći pomoć od prolaznika. U tom trenutku naišao je njegov brat Emir, koji se nalazio u blizini, vratio je brata u automobil i brzo ga odvezao u bolnicu.

Starčanin je odmah primljen na hiruško odeljenje, još je u bolnici, a zrno od metka, kako saznaje ovaj medij, još se nalazi u njegovoj nozi. Na sreću, mladić nije životno ugrožen.

Prema rečima očevidaca u automobilu sa Emirom H. se juče nalazila još jedna osoba. Neki od prisutnih kažu da je sa njim bio njegov otac. Pripadnici MUP odmah su izašli na lice mesta, izvršili uviđaj, a za osumnjičenim se još traga.

Ugledni hirurg ubio Ivonu tokom se*sa! Namazao pe*is kokainom, razlog je bizaran!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 17.10.2019. 09:13 Osuđen na devet godina zatvora. Foto: Alo/ Masanori Jošida Načelnik Klinike za plastičnu hirurgiju u Halberštatu (Nemačka) osuđen je na devet godina zatvora nakon što je prouzrokovao smrt žene koja se predozirala kokainom na njegovom polnom organu.

Podsetimo, Emir se bavio kik-boksom, a 2016. godine je teško povređen u pucnjavi nakon koje je ostao nepokretan. U njega je, nakon koncerta Šaka Polumente, pucao Dženan Kačar (35) i naneo mu teške povrede kičme zbog kojih više nije mogao da pomera noge.

Bonus video

Sudar na uglu Bulevara kralja Aleksandre i Kumanovske ulice