Zgrada
Alo!/ Masanori Jošida
Zgrada

Alo!/ Masanori Jošida

Zgrada, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

* Telo 19-godišnje Katarine Rašković pronađeno je u noći između nedelje i ponedeljka na pločniku ispred zgrade u Karađorđevoj ulici u Pančevu

* Sumnja se da je nesrećna devojka izvršila samoubistvo zbog ljubavnih problema

* Telo su pronašle komšije

Obdukcija beživotnog tela 19-godišnje Katarine sa poslednjim prebivalištem u Pančevu, pokazala je da je smrt nastupila kao posledica pada na tlo sa visine, te da su sve konstatovane povrede nastale usled pada na tlo, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

Pročitajte još:

 

Podsetimo, Katarina se bacila kroz zatvoren prozor, što je u prvom trenutku unelo sumnju u način na koji je stradala.

Katarina, inače, nije živela u zgradi sa koje je odlučila da se ubije, već je, očigledno, kobne večeri došla u nju sa tom namerom.

Zbog "Miloša Velikog" ražnjevi prazni! Vlasnici kafana u neverici, oglas u novinama odao svu njihovu brigu

AUTOR: N.Marić DATUM I VREME: 24.09.2019. 07:00 Vruće pečenje odlazi u istoriju? Prasići i jagnjići, Foto: Alo!/Vladimir Marković Otvaranje auto-puta „Miloš Veliki", kako tvrde ugostitelji, upropastilo je višedecenijsko uspešno poslovanje kafana duž Ibarske magistrale, a slike prasića i jagnjića koji se obrću na ražnju ispred čuvenih lokala i miris roštilja duž puta Beograd-Ljig uskoro bi mogli da postanu samo lepa uspomena onih koji su ovim putem decenijama išli do Zlatibora i Jadranskog mora.

Bonus video

Ana Brnabić o upadu u Rektorat