maša terzić
Alo.rs
maša terzić

Alo.rs

maša terzić, Foto: Alo.rs

 

Drama u centru Beograda! Maša Terzić, ćerka direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića povređena je u udesu u centru Beograda kada se u njen džip zakucao „golf“ koji je prošao kroz crveno! Srećom, Maša je zadobila lakše povrede, a posle pomoći koja joj je ukazana u Urgentnom centru, puštena je na kućno lečenje. 

Saobraćajna nesreća se dogodila u nedelju, oko 23 sata, na Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 79, u strogom centru grada. Na nju je naleteo „golf“, a od siline udarca, automobili su završili na tramvajskim šinama, zbog čega tramvaji nisu mogli da saobraćaju.

udes na Bulevaru kralja Aleksandra

Alo

 

- Maša je bila sama u svom džipu „audi“ kada je vozač „golfa“ prošao na crveno svetlo na semaforu i udario u vrata sa suvozačeve strane. Od silovitog udarca, vozila su se pomerila na tramvajske šine! Srećom, Maša j imala vezan pojas, a prilikom udarca su se aktivirali i vazdušni jastuci, tako da je prošla bez ozbiljnijih povreda. Nije poznato da li je vozač „golfa“ povređen - navodi izvor blizak istrazi.

udes na Bulevaru kralja Aleksandra

Alo

 

Prema rečima našeg sagovornika, Maša je bila svesna i komunikativna, ali je preventivno posle udesa prebačena u Urgentni centar u Beogradu.

- Maša je zadobila lake povrede kuka i malo je ugruvana. obavljeni su svi potrebni pregledi i utvrđeno je da nema potrebe za daljim lečenjem u bolnici, pa je juče ujutro puštena na kućno lečenje - navodi naš izvor.

Mašin otac Zvezdan Terzić potvrdio je za medije da je njegova ćerka puštena kući, ali nije želeo da govori o detaljima.

udes na Bulevaru kralja Aleksandra

Alo

 

 

 

- Ona je sada dobro, nećemo davati više nikakve izjave. Puštena je kući, super se oseća. Hvala vam - kratko je poručio Terzić za medije.

Samo dan pre nezgode, Maša Terzić je na Instagramu postavila fotografiju na kojoj je sa svojim ocem Zvezdanom, majkom Svetlanom i braćom Kostadinom i Nikšom. Na fotografiji poziraju otmeno obučeni, a Maša je iznad nje postavila srce. Fotografija je dobila gotovo 2. 000 lajkova. 

 

Bila u vezi sa Veljkom Ražnatovićem

Osim toga što potiče iz poznate porodice, Maša je bila u centru pažnje pre tri godine, kada je umalo postala snaja folk dive Svetlane Cece Ražnatović. Neko vreme je bila u vezi s Veljkom Ražnatovićem, a u medijima je odjeknula informacija da posle više raskida i pomirenja zauvek stavljaju tačku na svoju romansu. Posle toga se nije eksponirala, niti su mediji pisali o njenom privatnom životu.

 

Kostadin Terzić izazvao udes

Mašin brat Kostadin Terzić je 19. februara 2017. izazvao udes u Beogradu u kojem su dve osobe povređene. Do nesreće je došlo kada se „golf“ u kojem je bio Kostadin sudario s nelegalnim taksi vozilom u Ulici kralja Milana. „Golf“ je navodno prešao u suprotnu traku, a taksista i putnik su tom prilikom lakše povređeni. Protiv Kostadina je tada podneta prijava u redovnom postupku.