autobus GSP Beograd stanica automobili semafor
Alo!/Rajko Ristić
autobus GSP Beograd stanica automobili semafor

Alo!/Rajko Ristić

autobus, Foto: Alo!/Rajko Ristić

U Ulici Teodora Drajzera danas oko 11.40 došlo je do nesreće kada je kamion, spuštajući se ka Topčideru, udario u autobus javnog gradskog prevoza na liniji 94 koji je stajao na stajalištu i primao putnike. Tom prilikom je, prema prvim informacijama, povređeno najmanje 15 putnika.

Pročitajte još:

- Naše ekipe su prevezle četiri povređene osobe u Urgentni centar. Radi se o lakšim povredama - rekli su iz Hitne pomoći.

Začula se pucnjava, a onda je počela nezapamćena potera!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 09.09.2019. 23:10 - 09.09.2019. 23:23 Užas! Foto: Tanjug/Dimitrije Goll * Ubijen muškarac u Novom Sadu * Čitavo Novo naselje je pod jakom policijskom opsadom koja traga za počiniocem ubistva * Forenzičari prikupljaju dokaze na mestu incidenta gde se i dalje nalazi ubijeni muškarac Muškarac star oko 55 godina ubijen je večeras oko 22 sata u novosadskom Novom naselju u ulici Braće Dronjak ispred broja sedam.

Samo pukom srećom izbegnute su teže posledice pošto se radi o nizbrdici kojom se vozila kreću prilično velikom brzinom.

Kako se nezvanično saznaje, veći broj osoba je u zdravstvene ustanove prevezen privatnim automobilima.

- Danas oko 11.40 časova u Ulici Teodora Drajzera došlo je do sudara autobusa javnog prevoza i kamiona. Autobus prevoznika „C&CL group” saobraćao je na liniji 94, a prema prvim informacijama, kamion je udario u autobus koji je bio na stajalištu, dok su putnici ulazili ili izlazili iz vozila. U saobraćajnoj nezgodi ima oko 15 lakše povređenih. Na lice mesta izašli su Hitna pomoć i policija - saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!