požar na Novom Beogradu
Alo!
požar na Novom Beogradu

Alo!

požar na Novom Beogradu, Foto: Alo!

- Devojka je trenutno kod kuma i pod konstantnim nadzorom komšija, ali i medicinske sestre - kaže za "Blic" prijatelj i kolega 26-godišnje Anje Stojanović, koja je u subotu, u zoru u požaru u soliteru na Bulevaru Milutina Milankovića 110 u Novom Beogradu izgubila najmilije, brata Aleksandra (26), majku Ljiljanu i oca Zorana.

U momentu kada je vatrena stihija zahvatila višespratnicu, Anja je bila u komšiluku, u istoj ulici nekoliko ulaza od zgrade broj 110, kod kuma kod koga je i sada smeštena, i tako izbegla tragičnu sudbinu najmilijih. A njeni najdraži su se ugušili u vatrenoj stihiji. Roditelji su navodno izašli iz stana kada je počeo požar, ali kako je Aleksandar ostao unutra, vratili su se i sve troje se ugušili od ugljen-monoksida.

požar na Novom Beogradu

Alo!

požar na Novom Beogradu, Foto: Alo!

Anja je trenutno kod kuma, koji joj je ujedno i najbolji drug još iz školskih dana. Ima i verenika i kod njih će stanovati. U ponedeljak po podne, pre policijskog časa, prijatelji su je prvi put izveli u kratku šetnju po kraju.

- Koliko je Anja dobra osoba, ali i cela njena poriodica, svedoči i to da je vlasnik firme u kojoj je radio njen otac Zoran u subotu, odmah posle vatrene stihije, rekao da će organizoavti i platiti sahranu porodice svog zaposlenog - kaže Anjin prijatelj.