Audi, hapšenje
Alo/ Vladimir Marković
Audi, hapšenje

Alo/ Vladimir Marković

Audi, hapšenje, Foto: Alo/ Vladimir Marković

Policija je podnela i krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetpetogodišnje žene zaposlene u Opštoj bolnici u Pirotu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Uvukla ga kroz rotor rupu, kolege sedele dok se sve dešavalo! Miloš (31) nije imao roditelje, živeo kod tetke!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 01.10.2019. 08:49 - 01.10.2019. 09:05 Miloš Đ. (31) iz Ljiga nastardao je nesrećnim slučajem na radnom mestu u kamenolomu Stubik kod istoimenog sela nedaleko od Negotina. Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida * Miloš Đ.

Sumnja se da je G. P. koristeći svoj službeni položaj tražio od četrdesetpetogodišnje žene da u specifikaciji materijala i konkursnoj dokumentaciji u postupku javne nabavke medicinskog, potrošnog i sanitetskog materijala u Opštoj bolnici Pirot, unese karakteristike i standarde koji su unapred dogovoreni sa G. S. odgovornim licem „Grosis“ d.o.o., sa ciljem da se time eliminišu ostali potencijalni ponuđači i posao u vrednosti od 1.628.750 dinara bez PDV-a dodeli tom preduzeću. 


Osumnjičenima G. P. i G. S. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Nišu.

PROČITAJTE JOŠ: