Ivana Mlađović
Printscreen
Ivana Mlađović

Printscreen

Ivana Mlađović, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: 

 

U trenutku kada je, zabrinut jer ne izlaze iz sobe iako je podne, ušao da vidi šta se sa njima dešava Aleksandar je zatekao jeziv prizor. Pored beživotnog Ivaninog tela ležao je njen verenik, taksista Miloš Kovačević. On je u teškom stanju prebačen u bolnicu gde je odmah intubiran i njegovo stanje je i dalje neizvesno.

Ivana Mlađović

Printscreen Facebook

Ivana Mlađović, Foto: Printscreen Facebook

- Tog dana Miloš je zamolio Aleksadra da on i njegova verenica prespavaju kod njega, što im je ovaj dozvolio. Narednog jutra Aleksandar je primetio da je u njihovoj sobi potpuna tišina i da se ne pojavljuju pa je oko podneva ušao u sobu i zatekao jeziv prizor. Beživotno Ivanino telo nalazilo se na krevetu, bila je skroz modra, a iz usta joj curila krv, dok su po rukama bili primetnoi sveži ubodi igle - rekao je Kurirov izvor upućen u istragu.

 

Telo nesrećne devojke bilo je u potpunosti hladno, a prema proceni veštaka, bila je oko sedam sati mrtva kada je pronađena. Nakon završene obdukcije biće poznat tačan uzrok smrti, ali je očigledno da se mladi par predozirao narkoticima - piše Kurir.

Otac Aleksandra N., u čijoj kući je pronađen ljubavni par, ispričao je da ne zna kakva je veza između njih i njegovog sina.

Komentari (1)

TSJ

30.10.2018 05:05

Da se udružila sa Darkom Lazićem ili bi idealan par,a da im se još pridružila Marija Šerifović.Baš volim kada se duvaju da nastradaju svojom krivicom.