Saobraćajna nesreća, mladi, pogibija, Šabac
RTS
Saobraćajna nesreća, mladi, pogibija, Šabac

RTS

Foto: RTS

Troje tinejdžera povređeno je kada je na njih u četvrtak uveče oko 22 sata u selu Salaš Crnobarski kraj Bogatića udario "golf" kojim je upravljao stariji vozač koji je potom pobegao sa lica mesta.

Kako se saznaje od izvora bliskih istrazi, vozač se, nakon što je pobegao sa mesta nesreće, nakratko zaustavio da bi uklonio tablice sa vozila, nakon čega je produžio dalje.

Pročitajte još:

Policija je ubrzo blokirala sve pute do Pavlovića mosta na granici sa Bosnom, i sledećeg jutra je uhapsila šezdesetogodišnjeg muškarca.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osumnjičenog, koji je iz okoline Šapca, biće podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Podsetimo, u nesreći lakše su povređene dve sestre iz Višnjićeva kod Šida, koje su u Salaš Crnobarski došle kod bake i deke, dok je njihov rođak, dečak iz susednog sela teško povređen.

Meštani kažu da je prizor bio stravičan. Komšije su izletele na ulicu čim su čuje jauke dece.

Tatjana platila 1.600 evra da joj profi ubica likvidira muža, a onda se dogodio NEOČEKIVANI VELEOBRT cele ove akcije! (FOTO)

Zoran B. (49), biznismen iz Sente, umalo da plati glavom zbog naručenog ubistva koji je planirala njegova supruga Tatjana B. (48)! Ona je u četvrtak uhapšena zbog sumnje da je od maja ove godine više puta tražila od muškarca iz Sente da ubije njenog supruga Zorana.

- Ja sam čula samo kako je nešto lupilo. To je bio prasak. Onda je neko počeo da vrišti. To je bio vrisak, to je bio jauk. On je njih razneo. Ja nisam smela ni da gledam. Videla sam mnogo naroda i policiju. Svi su se okupili da vide šta se desilo. Vozač je verovatno pobegao. On je toliko jurio da ne možete da zamislite – ispričala je Ljubica Todić.

Petra Nedeljković, baka povređenih devojčica A. B. (15) i S. B. (18) kaže da su devojčice tokom dana išle sa drugarima i familijom u dnevnicu, da zarade novac za školu, a uveče su svi zajedno krenuli da se prošetaju šorom.

Već je bila bez svesti, pre toga je povratila. U smrtnom času zvali i policiju! Oni su učinili nešto veliko

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 16.08.2019. 20:41 Velika tragedija Hitna pomoć, Foto: Tanjug/Tanja Valič Dvogodišnja devojčica preminula je juče u Zdravstvenom centru u Surdulici nakon što joj je pozlilo na Vlasinskom jezeru. Porodica je devojčicu sama prevezla do najbliže zdravstvene ustanove jer Hitna pomoć nije mogla da dođe na lice mesta.

- Unuka me je pozvala u 12 sati noću na telefon. Čula sam samo kako plače i kaže da su u bolnici. Ja ništa ne znam kako su. Kažu da su ugruvane. Jednoj je povređen prst i ima još neke tegobe. Ja od šoka nisam ni zapamtila. Roditelji su došli po njih i odveli ih kući. Eto, došle su ovde da idu u dnevnicu i zarade novac, i eto šta se desi. Samo kad su žive ostale – rekla je baka Petra.

Ona kaže da je na mestu udesa našla samo po jednu papuču od svake unuke.

Kako se saznaje, kod vozača u kolima pronađeni su i pramenovi kose od devojčica koje je udario te večeri.

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške