Branislav Lečić
Vladimir Marković ALO!
Branislav Lečić

Vladimir Marković ALO!

Branislav Lečić, Foto: Vladimir Marković ALO!

- Zaista nisam upoznat sa slučajem Lečić, koji je bio i ambasador Fondacije „Tijana Jurić“. To je pokazatelj da nismo imali nikakvu naznaku da tako nešto postoji i da neko ima takva iskustva sa Lečićem - istakao je Jurić gostujući u „Uranku“ na K1.

Na pitanje novinara da li mu se javila još neka žrtva silovanja ili seksualnog uznemiravanja od strane Branislava Lečića, Jurić je odgovorio da nije, ali da je čuo da one postoje.

Više od godinu dana je prošlo kako je Igor Jurić javno rekao da postoji političar pedofil. Na pitanje kako se oseća što tog političara i dalje gleda u medijima, on je rekao da će „doći sve na svoje“.

- Nije tu ništa gotovo, promeniće se neke okolnosti, potpuno sam siguran da ljudi koji su danas zaštićeni to više neće biti - istakao je Jurić i dodao da je jako teško žrtvama da izađu i hrabro kažu šta im se desilo.

Komentari (1)

Ivan Likar

18.04.2021 09:58

Igor Jurić čovek je dno dna.Ovako nisko i koristoljubivo ponašanje se viđa samo na filmu o psihopatama i korporativnim manijacima.Tako zloupotrebljavati sopstvenu porodicu radi lične promocije.