Sremčica, manijak, hronika, policija
Shutterstock/privatna arhiva
Sremčica, manijak, hronika, policija

Shutterstock/privatna arhiva

Shutterstock/privatna arhiva

Ubio ženu sa više uboda nožem dok su večerali i ostavio je u lokvi krvi! Jovica Petrov (47), koji se sumnjiči da je posle žučne svađe ubio suprugu Dragicu Petrov (62), posle krvavog pira je otišao kod komšije i rekao mu šta je uradio!

Tragedija se dogodila u sredu oko 20 sati u kući u ulici Branka Radičevića 13 u novosadskom naselju Salajka, gde su supružnici živeli. Kako saznajemo, Jovica je tokom rasprave za večerom zgrabio kuhinjski nož i njime više puta ubo Dragicu.

Pročitajte još:

 

 

Kada je shvatio šta je uradio, otišao je kod komšije sa kojim deli dvorište i rekao mu:

„Ubio sam ženu, zovi policiju.“ Jovica je tokom policijskog uviđaja inspektorima rekao šta se dogodilo, ali nož nije nađen na mestu zločina.

- Telo žene obliveno krvlju pronađeno je na podu, prekrivenom krhotinama stakla. Primećeni si ubodi nožem po stomaku i grudima, ali i posekotine, koje su najverovatnije nanete staklom. Jovica nije rekao šta je uradio sa nožem, a telo žene je poslato na obdukciju - navodi naš izvor blizak istrazi.

Jovica je rekao da je digao ruku na ženu posle svađe, navodeći kratko da su se vređali, ali nije hteo da otkrije zbog čega je počela čarka.

 


Kako saznajemo, bračni par je bio poznat policiji zbog sitnijih krivičnih dela, dok porodično nasilje nisu prijavljivali.

- Živeli su u iznajmljenoj kući i nisu se družili sa komšijama. Znam ih iz viđenja. Jovica je delovao pomalo kao čudak, ali se uvek uljudno javljao. Čula sam da se nekada bavio boksom. Kobne večeri je dozivao komšiju i lupao mu na vrata. Zajedno su otišli u kuću, gde je komšija video Dragicu u lokvi krvi, a onda pozvao policiju.

Jovica i Dragica su znali često da se posvađaju, ali su se brzo mirili i nastavili dalje. Ovo što se dogodilo niko od nas nije očekivao - kaže njihova komšinica iz ulice.
Jovici je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega biti saslušan u tužilaštvu.