Pucnjava Ušće
E-stock
Pucnjava Ušće

E-stock

Pucnjava Ušće, Foto: E-stock

Oni su privedeni na saslušanje u Specijalno državno tužilaštvo (SDT) u Podgorici, a policija je u međuvremenu, u svojstvu građana, ispitala nekoliko bezbednosno interesantnih osoba za koje se sumnja da bi mogle biti mete, prenele su "Vijesti".

Kako su "Vijesti" ranije prenele, kod Ilića je pronađena fotografije osobe koju je navodno planirao da likvidira, a izvori ovog portala otkrili su da se ta osoba već našla na meti atentatora. Pored toga, Ilić je sa sobom imao i falsifikovana dokumenta.

Ilića policija u Srbiji sumnjiči da je u oktobru 2020. godine u Beogradu iz vatrenog oružja usmrtio Aleksandra Šarca u garaži tržnog centra. Prilikom bekstva sa lica mesta, ubica je odbacio pištolj sa izbrisanim serijskim brojem u neposrednoj blizini, koji je policija pronašla.

Mediji su nakon ubistva prenosili da je osoba označena kao ubica Aleksandra Šarca odranije poznata policiji, pošto je za svoje 23 godine uspeo da počini više od 100 krivičnih dela, među kojima su krađe, teške krađe, nelegalno držanje oružja, nanošenje teških povreda, a uglavnom je obijao trafike i krao vozila.

BONUS VIDEO

Pročitajte još: