Saobraćajna nesreća
M.O.
Saobraćajna nesreća

M.O.

Foto: M.O.

U petak oko 18 sati automobil „audi“ kojim je upravljao D. Ž. (64) u mestu Rajkovac kod Mladenovca naleteo je na mladića (15) koji je, kako se sumnja, pretrčavao ulicu. Maloletnik je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Gotovo u isto vreme, na putu od sela Markovac ka Mladenovcu, automobil „škoda“ udario je u kamion-mešalicu. Od siline udara vozač „škode“ je ostao na mestu mrtav, dok je suvozač prošao sa lakšim povredama.

Privedeni zbog nasilničke vožnje bicikla

Policija u Bečeju i Selenči u petak je zaustavila dvojicu biciklista koji su vozili sa 3,43, odnosno 2,41 promilom alkohola u organizmu i oni se terete za nasilničku vožnju. Iz saobraćaja je ukupno isključeno 19 vozača i tri vozila, a zadržano je devet osoba, saopštila je novosadska policija.

U subotu, samo 45 minuta posle ponoći, poginula je devojka iz Kraljeva, dok su dve osobe zadobile teške povrede u udesu koji se pod nerazjašnjenim okolnostima dogodio na delu Ibarske magistrale kroz Kraljevo. Kako se pretpostavlja, vozač BMW-a beogradske registracije, krećući se iz Jarčujka prema Grdici, u kružnom toku kod fabrike „Leoni“ izgubio je kontrolu nad vozilom, preleteo ostrvo i prevrnuo se u obližnjem kanalu.

Od zadobijenih povreda na mestu je preminula devojka iz Kraljeva. Uz intervenciju pripadnika vatrogasno-spasilačke jedinice, iz smrskanog BMW-a izvučene su dve teško povređene osobe, dok je četvrta zadobila lakše povrede.

Na Autokomandi u Beogradu, juče nešto pre 11 sati došlo je do lančanog sudara, u kom je bilo više povređenih, među kojima i dve bebe, blizanci od oko godinu dana, koji su prebačeni na Institut za majku i dete.

Nesvakidašnji slučaj desio se u petak kod Dušanovačke pijace u Beogradu, kada je žena na auto-putu vozila u suprotnom smeru. Ona je izazvala udes u kom je srećom lakše povređena.

Pored toga, na društvenim mrežama se pojavio novi snimak nasilničke vožnje, na kom se vidi muškarac koji vozi velikom brzinom u centru Zemuna i umalo naleće na pešaka. Policija ga je brzo identifikovala, uhapsila ga i oduzela mu automobil.

Pročitajte još: