Hitna pomoć
Alo.rs
Hitna pomoć

Alo.rs

Hitna pomoć, Foto: Alo.rs

Muškarac (39) koji je prerezao vene jutros oko 8.30 u Studentskoj ulici na Novom Beogradu, dok je prethodno pretio da će skočiti sa 8. sprata zgrade, prema priči komšija na hormnskoj je terapiji kako bi promenio pol.

Prava drama dogodila se jutros, kada je kod muškarca došla verenica i saopštila mu da je trudna. Kako su komšije ispričale za Kurir, bilo je strašno gledati ovaj incident koji se dogodio.

– Čuli smo da on pije hormonsku terapiju, kako bi promenio pol. Pretpostavlja se da je u tom trenutku došla njegova verenica i rekla mu da je trudna, te je zbog toga izbila žustra svađa. On je odlučio da se ubije, isekao je vene i isekao se po stomaku – ispričala su nam komšije.

Kako su očevici ovog događaja još ispričali, četiri policajca držala su vazdušni jastuk koji su postavili pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice.

– Nakon toga su vatrogasci razbili vrata i uleteli unutra. Muškarac je bio sav krvav, njega je preuzela Hitna pomoć. On je bio sav iznemogao, užasno je izgledao – rekla je jedna od komšinica.

Njegova verenica, vikala je i plakala dok su ga unosili u kola Hitne pomoći.