Vladimir Jovanović: Osumnjičeni za napad na pekara
Fejsbuk
Vladimir Jovanović: Osumnjičeni za napad na pekara

Fejsbuk

Vladimir Jovanović: Osumnjičeni za napad na pekara , Foto: Fejsbuk

 Naša ekipa je juče zatekla vlasnika ispred pekare, ali on nije želeo da priča o nemilom događaju. Na naše pitanje kako se odigrao napad kratko je odgovorio.

Pročitajte još:

- Nema tu šta da se kaže! Nožem je mrtav ’ladan prošao iza pulta. Ubo je čoveka i probio mu plućnu maramicu. Nožem je ubadao čak i po pultu... Povređeni je sada stabilno, uspešno se oporavlja. To je sve što želim da kažem - ispričao nam je vlasnik pančevačke pekare, koji je još u šoku zbog nemilog događaja.

Kako saznajemo, Vladimir Jovanović (32) zvani Đavo uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije pekara, nakon čega je, prema rečima meštana, izleteo na ulicu i nasrnuo na nekoliko prolaznika.
Nesvakidašnji incident se dogodio u četvrtak, 17. januara, u ulici Šandora Petefija u naselju Vojlovica, u Pančevu. Kako saznajemo, niko ne zna zbog čega je osumnjičeni Vladimir Jovanović uleteo s nožem u pekaru.

Preporučujemo još:

- Postoji nekoliko verzija događaja. Prva je da je bio čak u nekoj školi u blizini, pa je zatim upadao u lokale duž ulice. Mesara je, navodno, bila prva na meti, a onda je napadao ljude usput, da bi na kraju došao u pekaru. Međutim, prema drugoj verziji, najpre je uleteo u pekaru i izbo čoveka, a zatim je izašao ispred lokala i nasrtao na ljude na ulici. Čak je, navodno, jednom muškarcu i ženi koji su sedeli u automobilu lupao nožem po vozilu. U pekari nije hteo pare, već je samo želeo nekoga da pretuče! Izbodeni Danko, brat vlasnika pekare, izleteo je iz lokala i otrčao u radnju preko puta. Tamo su mu radnice zaustavile krvarenje, pa pozvale Hitnu pomoć i policiju. Za to vreme napadač je išao po ulici, a policija ga je uhvatila u blizini mesare - navodi meštanka K. R.

Pekara u kojoj se dogodio bizarni incident

Privatna arhiva

Pekara u kojoj se dogodio bizarni incident, Foto: Privatna arhiva

 

Imao i pištolj kod sebe?

Nakon hapšenja osumnjičenom napadaču je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je saslušan. - Velika sreća je da nije bilo još povređenih. Bio je u potpunom rasulu i jurio je po ulici. Priča se da je pored noža imao čak i pištolj. Ljudi na koje je nasrtao srećom nisu povređeni - kaže jedan Pančevac.


- Vladimir je iz pančevačkog naselja Strelište. Imao je problema sa drogom i već je pravio probleme, zbog čega je poznat policiji. Zovu ga Đavo, ali se i sam tako predstavlja. Ima četvoro dece… Jadni oni, samo ih sramoti. Da li je bio pod uticajem droge ili ima psihičkih problema, ne znam, ali svakako znam da nije došao da pljačka, već samo da nekome naudi! Kažu da u poslednje vreme nije sav svoj. Prošao je iza pulta i izbo čoveka iz čista mira. Nije bilo nikakve svađe, samo ga je napao - kaže jedna komšinica, koja je želela da ostane anonimna, jer se plaši da joj Đavo ne naudi kada izađe iz pritvora.

 

Komentari (2)

Goga

21.01.2019 13:09

Oduzeti decu hitno, a njega u zatvor na 20 godina!!!

djura

21.01.2019 14:02

a izaci ce za 4,5dana