Zvjezdana Bencun sa majkom Mirjanom
Facebook
Zvjezdana Bencun sa majkom Mirjanom

Facebook

Zvjezdana Bencun sa majkom Mirjanom, Foto: Facebook

 

Slobodan Miljuš (37) priznao je monstruozno ubistvo svoje supruge Zvjezdane Bencun (31), kojoj je bejzbol palicom smrskao lobanju, pa legao pored nje u krevet dok je umirala, navodeći da je to bila osveta njenom ocu: „Kada bude gledao vesti, znaće zbog čega“. Mirjana Kostić Vlajić, Zvjezdanina majka, u ispovesti koja kida dušu govori o zamršenim porodičnim odnosima i otkriva da je bivši muž toliko mrzi, da nije dozvolio da njeno ime bude na umrlici, dok joj deca nisu dozvolila da ode na ćerkinu sahranu!

Čaba Der

Alo

- Tražila sam od druge dece da mi kupe kartu, molila da ispratim svoje čedo… Oni nisu hteli! Kažu: „Šta ćeš nam, da cmizdriš i da nas sramotiš?“ - ispričala je Mirjana Kostić Vlajić iz Prijedora za portal „pink.rs“ i dalje šokirana ogromnim gubitkom. 

Slobodan Miljuš

Police department

Slobodan Miljuš, Foto: Police department

- Moje dete je bilo mnogo patilo pored onolike familije - sestre, dva brata i oca koji imaju novca, a pustili su je da se sama bori. Patila se radeći tri posla da bi ishranila dvoje dece, a ja sam pomagala koliko sam mogla - priča Mirjana s knedlom u grlu.

Muž monstrum priznao zločin i ne kaje se

- Da, ubio sam je i ne kajem se zbog toga. Mnogo je razloga zbog kojih sam to uradio. Nikada nije bila kod kuće, nije vodila računa o deci, sve sam ja radio... Da njen otac nije zabadao nos gde ne treba, do ovoga nikada ne bi došlo - rekao je monstrum Slobodan Miljuš.

Ona je potvrdila da su Zvjezdanin muž i otac bili u sukobu, ali nije otkrila zbog čega, niti je htela da komentariše zetovu izjavu da je zločin počinio da bi se osvetio tastu. 

- Njen otac se posvađao s njenim mužem. Pretili su jedan drugom… Ona je bila najmanje kriva - kaže ožalošćena majka.

Za Zvjezdaninog oca nema lepe reči i otkriva da je toliko mrzi, da nije dozvolio da na umrlici među imenima ožalošćenih bude ispisano i ime majke!
Mirjana kaže da ne zna kakva je procedura u Americi i ko će preuzeti brigu o maloletnim sinovima njene ćerke.
- Ja sam u Bosni, a oni i Americi, ništa ne znam - uznemireno kaže Mirjana.

Zvjezdana je ubijena 17. maja, a sahranjena je pet dana kasnije. Nju je muž nasmrt pretukao bejzbol palicom, pa je legao pored nje u krevet dok umirala. Da stvar bude još gora, njihov sin (13) sve je video i pozvao je policiju. Kada su lekari stigli, Zvjezdana je još davala znake života, ali je u bolnici podlegla povredama. Pretpostavlja se da je Slobodan ubio Zvjezdanu zato što je posle 13 godina braka htela da se razvede.