Specijalni sud u Beogradu
Masanori Jošida
Specijalni sud u Beogradu

Masanori Jošida

Specijalni sud u Beogradu, Foto: Masanori Jošida

 

* Haos u Specijalnom sudu u Beogradu

* Zoran Jeličić iz "Valjevske grupe" pokušao samoubistvo u sudnici

* Prerezao je sebi vrat!

U toku suđenje Valjevskoj grupi pred Specijalni sudom u Beogradu optuženi Zoran Jeličić prerezao je sebi vrat pred svima u sudnici!

Pročitajte još:

Prema pisanju "Kurira", Jeličić se javio za reč, izašao za sudsku govornicu, i uz reči "Sada ću da se ubijem pred svima" iz džepa izvadio oštar predmet i prerezao sebi vrat.

Stanje Jeličića još je neizvesno!

Drami u sudnici prethodilo je to što je Jeličić zatražio izuzeće sudskog veća i naveo da ima 7 razloga za to.

Duško Martinović stao pred kamere i raskrinkao sopstvenu nemoguću misiju! Ovo svet video nije! (FOTO/VIDEO)

Žarili i palili Evropom. * Ekipa emisije "Dosije" pripremila je neverovatne istinite priče živopisnih sagovornika * Njihovi životi su obeležili rubrike crne hronike svetskih medija * Vrhunski organizatori, magovi za planiranje pljački, nemilosrdni obijaci juvelirnica i draguljarnica širom sveta, komandosi kojima je retko ko mogao da se suprotstavi - oni su Pink Panteri Kada sine ideja, on ne odustaje.

Uspeo je da navede 4 ali ga je sudija vratila u boks za optužene. Međutim on se ponovo javljao za reč, i kad mu je sudija Svetlana Aleksić dozvolila da ponovo izađe za govornicu, on je kazao da pošto mu nije dozvoljeno da kaže šta ima, da će se ubiti.

Nastao je haos u sudnici, odmah je skočila straža, ali i lekari Hitne pomoći koji dežuraju u zgradi.

Pročitajte još:

"Valjevski klan" je 2009. godine u velikoj akciji policije uhapšen, teškog ubistva, zločinačkog udruživanja, nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, iznuda i nanošenja lakih i teških telesnih povreda, i iznude novca.

Isplivali šokantni detalji susreta! Ulemek je jednu stvar momentalno odbio!

AUTOR: Alo/Ekspres DATUM I VREME: 05.10.2019. 16:15 Sastanak se bez sumnje dogodio, ali je ostala nepoznanica ko ga je i zašto inicirao. Milorad Ulemek Legija, Foto: EPA * Dobrinjska ulica.

Tada su lišeni slobode Milan Lazarević, Zoran Jeličić, Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković i Aleksandar Bošković.

BONUS VIDEO: Najdramatičniji kadrovi. Evo šta se juče dešavalo u Jerkoviću