ADVOKAT OTKRIVA I NAJAVLJUJE Jelenino ubistvo rešava se do KRAJA JULA, policija ubice hapsi za 15 dana?!

Nova hapšenja u slučaju ubistva pevačice u Borči!

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Advokat Nebojša Milosavljević otkriva za "Srpski telegraf" da očekuje da će do kraja jula slučaj ubistva Jelene Krsmanović Marjanović (33) konačno biti rasvetljen i da će kroz desetak dana doći do novih senzacionalnih hapšenja zbog zločina u Borči!

TRAGEDIJA KOD OSTRUŽNICE U teškoj saobraćajnoj nesreći ima mrtvih i povređenih, hitne službe na terenu!

ŠTA NAM OVO GOVORI?! Sudu stigao samo JEDAN ODGOVOR na optužnicu protiv Zorana Marjanovića

Dokazi

Iako je prošle nedelje pevačicin suprug Zoran Marjanović (40), osumnjičen za njeno ubistvo, pušten iz pritvora da se brani sa slobode, poznati advokat smatra da je policija prikupila dokaze koji bacaju novo svetlo na slučaj koji je potresao srpsku javnost.

PARANOJA ILI OPRAVDAN STRAH? Vladimir Marjanović: Plašim se, sad će SVE DA NAS UHAPSE!

NOVI DETALJI NAJMISTERIOZNIJEG UBISTVA U SRBIJI Svedok video Zorana u crnoj jakni, nekoliko minuta pre JELENINOG UBISTVA, a onda je došlo do velike promen!

- Mislim da nema dokaza da je Zoran ubio suprugu, o čemu svedoči i to što je pušten iz pritvora. Ljudi se ne puštaju zbog nekih banalnih krivičnih dela, a kamoli za teško ubistva, za koje se on tereti. Ipak, očekujem da će za desetak dana doći do senzacionalnih otkrića u ovom slučaju, odnosno hapšenja koja će konačno staviti tačku na ovaj zločin - kaže advokat Milosavljević.

ŠTA SE KRIJE IZA HORORA U BEČIĆIMA Miloša UBILA ĆERKA TAJKUNA, hoće li pravda biti ZADOVOLJENA?

Prema njegovim dosadašnjim saznanjima, sve ukazuje na to da je više osoba umešano u ubistvo pevačice.

- Sam način na koji je ubijena ukazuje na to da su u zločin umešane najmanje četiri osobe! Što znači da postoje izvršioci, samoizvršioci, pomagači i podstrekači. Jelena je po svojoj konstituciji bila fizički jaka žena i nju ubica definitivno nije mogao tek tako da savlada. Mislim da policija poseduje nova saznanja - kaže advokat.

Advokat navodi i da je ubeđen da Jelena nije likvidirana na mestu na kojem je pronađena.

- Mislim da se ubistvo nije dogodilo na nasipu, već da je Jelena tamo kidnapovana, a potom na nekom drugom mestu likvidirana, pa bačena u kanal gde je pronađeno telo. Sve mi se čini da je Jelena u stvari imala nekakva saznanja, odnosno da je znala ili bila svedok nečega što nije smela - kaže Milosavljević.

PRIŠTINA NA NOGAMA OPŠTA FRKA NA KOSOVU, policija u velikoj akciji!

Nova optužnica

Podsetimo, suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović pušten je iz pritvora 12. jula, u kojem se nalazio od septembra prošle godine. Protiv Zorana je nova optužnica podignuta krajem juna i njemu zbog teškog ubistva koje mu se stavlja na teret preti 40 godina robije.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS OVDE

 • Korisnik: Nevidljiva
  19/07/2018 - 19:31
  Ovo zaista postaje smesno. Iz dana u dan nam nista novo ne govore. Uhapse pa puste, i tako redom. Ili policija zna ko su pa su upetljani sa mafijozom ili, prosto, ne znaju da vode slucaj. Znam da je tesko i komplikovano ali u drugim zemljama olako sve postignu. Nadjite nekog ko ce bolje da vodi slucaj jer ovi, ocigledno, blage veze nemaju. Cas ima dokaza, cas nema. Zoran je, ili ubio ili pomagao, treceg nema. Bog ce mu sam presuditi kad tad, ako ne zakon.
 • Korisnik: kod Valjeva
  19/07/2018 - 16:26
  Ovo moze da ima smisla. Marjanovici znaju ko je ubica. Malo su se vise zaigrali, ali kada su shvatili da je vrag odneo salu, pristali su da saradjuju. Mozda su se radi bezbednosti sklonili na sigurno za neko vreme. Verujem da je policija u toku svega.
 • Korisnik: Ma
  19/07/2018 - 16:17
  Pa kako da priznaju kad je poznata trojka ucestvovala. Ne zamlacujte nas vise. Svedoka ima, a on pusten. Gde je kuma. Koga da hapse, jedino sad one koji su izvrsili opstrukciju, a ubica, ubice se setkaju, nekome se moze.
 • Korisnik: rada
  19/07/2018 - 15:55
  Pustili ga malo na odmor duge su 40 godina .Ostali njegovi Marjanovici se trebaju pripremati kako bi I oni bili iza resetaka.
 • Korisnik: vlajki
  19/07/2018 - 14:41
  Pohapsite bre sve saradnike i poznanike i zatvorite ih zajedno.Za 24 casa bi sami rekli ko je.Dosta vise rijalitija.Jadna Jeca pokoj joj dusi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs