Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom
Privatna arhiva
Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom

Privatna arhiva

Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom, Foto: Privatna arhiva

Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pevačice “Granda”, izašao je juče oko 17 sati iz Centralnog zatvora.

Marjanović se obreo na slobodi posle 10 meseci, a iza rešetaka je dospeo pod optužbom da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio svoju suprugu.

Vest o puštanju iz pritvora zatekla je Zoranovu "Vajber ljubavnicu" Radu Matić.

I Jelenina sestra Teodora Krsmanović je saznala da je njen zet pušten da se brani sa slobode. Ona je kratko u izjavi za naš list poručila da smatra da je ukidanje pritvora zakonito.

- Porodica Krsmanović nikada nikoga nije optužila za ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović. Na puštanje Zorana Marjanovića iz pritvora gledamo kao na normalan zakonski postupak. O svemu ostalom pitajte mog pravnog zastupnika advokata Predraga Savića i Nenada Šipku, direktora Centra za forenzička istraživanja Novi Sad - kratko je poručila Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović.

Podsetimo, Apelacioni sud preinačio je rešenje Višeg suda i ukinuo pritvor Marjanoviću i naredio da se on pusti na slobodu. Po nalažnju ovog suda nema zakonskog osnova po kojem bi Marjanović bio više u pritvoru. Tročlano veće je utvrdilo da je Viši sud pogrešno ustanovio da bi Marjanović boravkom na slobodi uznemirio javnost.

Komentari (3)

Branko Borca

13.07.2018 10:20

TEODORA ODMAH POCELA DA SE PERE,ZAJEDNO SA SIPKOM.JESI LUTKO INDIREKTNO SI UKAZIVALA NA NJEGA,PRITOM SI REKLA DA SU IMALI LOS BRAK.STO POVLACIS REC??STO KRIJES DA SI BILA SUPER SA ZORICOM ZOKOM?I JOS PUNO TOGA......

nada

13.07.2018 10:42

@Branko Borca - Ne pere se ona vec je uplasena za svoju bezbednost kao i drugi svedoci ! Vuk dlaku menja ali cud nikada .

Ivana

13.07.2018 17:28

@Branko Borca - Tako je Branko,sad bi svi da povuku rec ali mi nismo izlapeli i znamo sta su pricali