Zoran Marjanović
Alo/ V.Marković
Zoran Marjanović

Alo/ V.Marković

Zoran Marjanović, Foto: Alo/ V.Marković

Oči u oči sa sestrom ubijene Jelene, koja zna sve tajne porodice Marjanović! Zoran Marjanović (42), optužen za smrt supruge Jelene (33), 27. februara će se u sudnici Palate pravde prvi put suočiti sa svedokom Teodorom Krsmanović, Jeleninom sestrom od strica, a svedočiće i Boris Pucić, policajac koga je pozvao odmah posle Jeleninog nestanka, kao i kuma Vera Vukomanović te njegovi roditelji! 

Svedočenje Teodore Krsmanović moglo bi da otkrije detalje koji će promeniti tok suđenja i rasvetliti motiv ubistva, saznaje „Alo!“.
Misterija u vezi s ubistvom Jelene Marjanović, pevačice „Granda“, traje već četiri godine! Ona je misteriozno nestala 2. aprila 2016. dok je trčala, a njeno telo je pronađeno narednog dana u kanalu, na nasipu u Borči.

Zoranov majci uništeno zdravlje

Od Jeleninog ubistva, Zorica Marjanović je lošeg zdravlja, a nakon skandala u vezi s anonimnim pismom, u kojem se tvrdi da je ona navodno angažovala ubicu, njeno zdravlje je ozbiljno narušeno. Zbog toga nismo dobili potvrdu da li će se ona u četvrtak pojaviti na suđenju.

- Svi stresovi su se veoma loše odrazili na njeno zdravlje, pogotovo kada je u sud stiglo anonimno pismo iz Švajcarske, u kojem je pisalo da je biznismen iz Priboja navodno ubio Jelenu po nalogu moje majke. Od tada ima ozbiljne srčane i neurološke probleme - rekao je Zoran ranije za „Alo!“.

- Prvi put posle misteriozne smrti, Zoran i Teodora će se sresti licem u lice! Teodora je ranije tvrdila da se Jelena pre smrti žalila na Zoranove roditelje, kao i da je trpela njegove kritike zbog kilaže. Otkrila je da joj je govorio da je debela i da mora da trči da bi smršala. Teodora prvi put govori na sudu i moguće je da će konačno otkriti sve tajne porodice Marjanović - navodi naš izvor blizak slučaju.

Pozvali smo juče Teodoru Krsmanović da bismo je pitali da li dolazi na sud i da li ima dokaze koji mogu da preokrenu suđenje, ali se ona pravdala da nije u prilici da razgovara.

- Sada zaista ne mogu da pričam, na poslu sam. Jedino da se čujemo kasnije - kratko je rekla.

Na naše insistiranje da nam potvrdi da li će u četvrtak doći na suđenje ponovila je „da zaista ne može da govori“.

Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom

Privatna arhiva

Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom, Foto: Privatna arhiva

Prema nezvaničnim informacijama, na suđenju će se pojaviti Vladimir i Zorica Marjanović, koja ranije zbog zdravstvenih problema nije mogla da dođe na sud.

- Vladimir i Zorica će se pojaviti, ali će najverovatnije iskoristiti zakonsko pravo da kao najbliži srodnici optuženog ne moraju da svedoče. To pravo je na prošlom pretresu iskoristio Uroš Marjanović, Zoranov sin iz prvog braka, dok su Zoranov brat Miloš i snaja Milica dali svoj iskaz - kaže naš sagovornik.

Viši sud u Beogradu zakazao je još dva termina za suđenje, 9. i 10. mart, kada će kao svedoci biti pozvani svi ostali koje su dosad predložili tužilaštvo i odbrana.