Vladika Pahomije
RTV Kruševac/printskrin
Vladika Pahomije

RTV Kruševac/printskrin

Vladika Pahomije, Foto: RTV Kruševac/printskrin

* Pahomije izgubio telefon

* U njemu pronađene fotografije i dopisivanja sa mlađim muškarcima

* Vladika se brani

Vladika vranjski Pahomije Gačić letos je izgubio svoj mobilni telefon u manastiru Prohor Pčinjski, a u eparhiji se priča da su u njegovom telefonu pronađene eksplicitne fotografije golišavih mladića, kao i lascivne poruke koje je razmenjivao sa dečacima!

Ovo tvrdi dobro obavešteni izvor i dodaje da su fotografije koje su tada nađene u Pahomijevom telefonu neko vreme kružile u određenim krugovima u Vranju.

Videla je mercedes u koji je uneto njeno novorođenče, a kada je pitala doktora gde joj je dete, on je vezao za krevet i uradio joj nešto monstrouzno!

AUTOR: Kurir/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 10.10.2019. 19:41 - 10.10.2019. 20:43 - Dušica Lazić iz Kruševca gledala je kako joj kradu bebu iz porodilišta u ovom gradu 23. aprila pre 32 godine - otkriva ekskluzivno Radiša Pavlović, predsednik Vladine komisije za nestale bebe.

- Letos mu je nestao telefon u Prohoru Pčinjskom, priča se da je zaboravio telefon ispred manastirske suvernirnice. Neko od iskušenika ga je pronašao, a u njemu su bile fotografije golišavih momaka, zgodnjikavi momci, ne vidi im se glava, ali se zato zadnjica vidi, šarene gaće i polni organ. Pored toga nađena je i prepiska vladike i nekog momka. 

- Razmenjivali su poruke, a jedna glasi, "Jel nosiš mantiju? To me pali".

- Jao, provali si me, da! Molim te diskretno. Ko Boga te molim. Pusti poruku na Vajber, ovde kasne!

Kada je Pahomije shvatio da mu nema mobilnog, oblio ga je znoj.

- Skočio mu je šećer! To je bilo opsadno stanje u manastiru! 

Pahomije je, kako navode mediji, potvrdio da je izgubio telefon.

- Izgubio sam telefon dok sam radio u bašti. Napad na mene traje već godinama. Nemam veze s tim fotografijama. Znam samo da upalim i ugasim telefon, poruku nikad nisam poslao - rekao je Pahomije.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ

 

Komentari (2)

mila

11.10.2019 07:13

SODOMA I GOMORA

Bojana

11.10.2019 08:12

Niko nikada nije više ljudi oterao od SPC, niti više sramote naneo od naše SPC koja ovog pedofila, manijaka, kriminalca, zločinca, ljudski talog i ološ, čuva u mantiji, naziva "Vladikom", daje mu eparhiju i moć da zlostavlja i proganja moralne i dobre u crkvi. Sramota do Boga, ako znate za njega...