Nikolići
facebook.com
Nikolići

facebook.com

Nikolići, Foto: facebook.com

Višemesečna policijska istraga stala je na put krajnje bizarnoj mreži prostitucije kojom je upravljala Jasmina Nikolić, a u kojoj su učestvovali i Goran Nikolić, Miroljub N, Kristina N. i Bajram D. Petočlana kriminalna grupa koju čine majka, otac, sin, ćerka i rođak najpre je prihvatila 19-godišnju devojku bez roditelja i teške finansijske situacije, kod sebe kući. Tada je za nesrećnu devojku počeo pakao.

Nikolići su počeli da manipulišu njome govoreći joj kako nemaju novca i kako bi ona trebalo da se žrtvuje za porodicu, i to baveći se prositucijom. Nemoćna da bilo šta učini, devojka je prihvatila uslove porodice i počela da naplaćuje seksualne odnose koje je imala sa klijentima koje je pronalazila Jasmina. 

Toliko su je eksploatisali da je nesrećnica imala i po šest mušterija dnevno, a Nikolići su radili po smenama kako bi je odvozili na sastanke sa klijentima. U međuvremenu, njihov rođak Zoran N. i još dve osobe uhapšeni su u drugoj akciji policije. I njih troje, sumnja se, podvodili su maloletnicu tokom 2015. godine, obećavajući joj zauzvrat smeštaj, hranu i drogu. 

Da li su dobro razrađeni kriminalni biznis kojim su ostvarivali višemilionske profite ili neki drugi legalni poslovi Nikolićima omogućili da se baškare u vili popločanoj mermerom, ostaje da se utvrdi, ali ono što se događalo iza zidina te kuće, ne prestaje da zgrožava javnost. Prema onome što su članovi ove porodice objavljivali na društvenim mrežama, ali i snimcima koje su pripadnici MUP-a zabeležili prilikom hapšenja, Nikolići su živeli u vili opasanoj zidinama visokim nekoliko metara. Na njima su sigurnosne kamere, koje pokrivaju kuću u celini.

Liže šlag sa cipele

facebook.com

Liže šlag sa cipele, Foto: facebook.com

Unutrašnjost kuće ispunjena je skupocenim nemeštajem i prigušenim osvetljenjem. Nikolići nisu štedeli ni na čemu, pa je tako pod popločan mermerom na kom je ugraviran logo poznatog brenda "versaće", dok su u garaži parkirani luskuzni automobili. 

Svako slavlje koje su organizovali su i dokumentovali detaljnim video klipovima, na kojima su uočljive bogate trpeze i alkoholna pića poznatih brendova. Posebno su upadljivi erotski plesovi koje, po svemu sudeći, potomci Nikolića rado izvode jedni pred drugima, dok ostali, poput publike, tapšu i vesele se.

Kako su poslovali porodično, tako su i na odmore odlazili zajedno. O tome svedoče brojne fotografije na kojima poziraju dok jedu dagnje ili na plaži ispijaju koktele.

Zanimljivo je da su, ma koliko živeli razvratnim životom i po svemu sudeći bavili se gnusnim poslovima, rado odlazili i na hodočašća. Tako se na njihovim profilima može videti i pravi mali "foto-sešn" ispred Ostroga, a o njihovoj pobožnosti govori i pravoslavni oltar koji je pronašao mesto na zidinama mirijevske vile.  

Nikolići

facebook.com

Nikolići na Ostrogu, Foto: facebook.com

U ovako devijantnoj zajednici ima i male dece, koji se od malih nogu uče nadasve čudnim, bizarnim i jezivim običajima. Tako se na Fejsbuk profilu jednog od članova porodice može videti dete kako pozira pored zaklane životinje, sa flekom od krvi na čelu. 

NIKOLIĆI PODVODILI SNAJU ZA 100 EVRA Primoravali devojku na s*ks šest puta dnevno, a tek da vidite čime su se hvalili na Fejsbuku! Sramno! (FOTO)

Tu su i video-klipovi na kojima uhapšeni Zoran Nikolić ponosno snima svoju decu dok voze automobil suludim brzinama. Konačno, beogradska policija u saradnji sa drugim odeljenjima stala je na put ovoj porodici, te je pre nekoliko dana usledilo hapšenje upravo u vili u Mirijevu. Uhapšenima se stavljaju na teret više krivičnih dela, najpre trgovina ljudima, udruživanje radi vršenja krivičnih dela, posredovanje u vršenju prostitucije i drugo. Nakon saslušanja, određen im je tromesečni pritvor.

Za krivično delo trgovina ljudima zaprećena je kazna zatvora od tri do dvanaest godina, za udruživanje radi vršenja krivičnih dela organizatoru grupe preti kazna i do osam godina, a pripadniku do tri godine. Za posredovanje u prostituciji preti kazna zatvora do pet godina.