Crnogorska policija
Printscreen
Crnogorska policija

Printscreen

Crnogorska policija, Foto: Printscreen

Lisice na ruke stavljene su joj nakon što je u Kolašinu privedena Milica S, takođe državljanka Srbije, kojoj je, kako tvrdi, Božićeva ugovarala pružanje seksualnih usluga za novac i to joj naplaćivala.

Njih dve su inače, akterke skandala u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Dobrota, iz novembra prošle godine, prenose "Vijesti".

Naime, kako su tada pisali mediji, osuđenik Đ.P. koji kaznu izdržava u toj zdravstvenoj ustanovi, je na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, s jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženskom osobom, obučenom u uniformu zdravstvenog radnika.

Do juče, javnost nije imala informaciju da je tokom istrage utvrđeno da su upravo njih dve bile “gošće” osuđenika.

Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

prostitucija, Foto: Shutterstock, ilustracija

Nakon hapšenja Jasne B, juče je iz UP saopšteno da je kolašinska policija prvobitno utvrdila da je za Milicom S. raspisana lokalna potraga u Odeljenju bezbednosti Kotor, zbog sumnje da je umešana u posredovanje u prostituciji.

Objašnjavaju da su nakon istrage došli do osnova sumnje da je Jasna počinila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu Milice S.

“Na način što je u prethodnom periodu više puta podsticala na prostituciju oštećenu M.S... Prema izjavi M.S. ona je zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom J.B. bavi prostitucijom, za šta joj je osumnjičena J.B. davala polovinu dogovorenog novca, te da se prostitucijom uglavnom bavila na teritorijama Podgorice i Kolašina”, saopšteno je iz UP.

Jasna B. je uhapšena u Petrovcu, a potom je budvanska policija sprovela u Centar bezbednosti Podgorica, gde su inspektori od nje prikupili obaveštenja i oduzeli joj telefon.