JEZIVI DETALJI IZ OPTUŽNICE PROTIV LJUBAVNIKA Isplanirali masakr u Jabukovcu, nagutali se tableta i krenuli

Užas

Aahrana, Jabukovac
Aahrana, Jabukovac, Foto: Alo

Maja Bađikić (26) i njen ljubavnik Davor Pernić (36) detaljno su isplanirali masakr na salašu u Jabukovcu, a u optužnici koju je protiv njih podiglo Više javno tužilaštvo u Negotinu navodi se da su se dogovorili da odu na imanje Raje Kazimirovića (72) da bi od njega ukrali novac!

Optužnica tereti Maju da je hicima iz malokalibarske puške ubila Dragicu Kazimirović (93), a njenog sina Raju overila hicem u glavu, dok se Pernić tereti da je iz „škorpiona“ likvidirao Rajinu sestru Ljubinku Oprikić (76) i njenu ćerku Draganu Jozeljić (53).

- Pernić i Bađikićeva bili su u emotivnoj vezi. Po dogovoru su kobnog dana otišli na salaš Raje Kazimirovića. Pernić je svojim automobilom došao do kuće Maje Bađikić, koja ga je čekala spremna u svojim kolima i neko vreme je vozila za njim. Pernić je posle toga uzeo oružje iz svojih kola i prešao u Majina, kojima su se dovezli do oboda šume. Tu su stavili fantomke na glave i rukavice - stoji u optužnici protiv ljubavnika.

Aahrana, Jabukovac
Aahrana, Jabukovac, Foto: Alo

Ubila staricu

Kako se dalje navodi, optuženi su na salašu najpre ugledali staricu Dragicu Kazimirović, koja je cepala drva, dok je njena unuka Dragana čitala knjigu.

- Pernić je od Dragice zatražio novac, a kad je ona rekla da nema, Bađikićeva ju je ubila. Tada je ka njima krenula Dragičina majka Ljubinka, ali je Davor zapucao i usmrtio je. Zatim je ušao u kuću i tokom premetačine pronašao tri novčanice od po 50 evra i svežanj od po 1.000 dinara - piše u optužnici.

Aahrana, Jabukovac
Aahrana, Jabukovac, Foto: Alo

Pokrili ih krpom

Kako se dalje navodi, dok je Pernić preturao po kući, naišao je Raja na traktoru, a Pernić je zapucao ka njemu.

- Kad je, po Majinom nagovoru, krenuo da prekrije Raju krpom, kao što je već bio uradio sa ubijenim ženama, ona je prišla Raji i overila ga - stoji u opisu četvorostrukog ubistva, koje je u avgustu 2019. šokiralo Srbiju.

Iskazi koje su optuženi davali tokom istrage razlikuju se, a ona sve vreme negira da je učestvovala u zločinu. S druge strane, Pernić je priznao sve i objasnio zbog čega su odlučili da opljačkaju baš Kazimirovića.

- Ona mi je rekla da ima tumor na materici i da joj treba novac za lečenje. Nudio sam joj svoj novac, ali pošto je rekla da će možda morati da uradi transplantaciju materice, pričala je da joj treba više para. Predložila je da opljačkamo Raju, koga nisam poznavao, ali je ona čula da ima štek - kazao je Pernić i objasnio da je salaš našao pomoću aplikacije Gugl meps.

- Kad smo došli blizu salaša, popili smo tablete sa srcima, kakve smo pili i ranije, s „red bulom“, a Maja mi je objasnila da to radimo da bismo razbili tremu. Posle zločina, kad smo skinuli fantomke, Maji je išla krv iz nosa pa sam je obrisao - naveo je Davor.

Lagala za bolest NEMA TUMOR NA MATERICI

Tužilaštvo je utvrdilo da Maja Bađikić nije bolesna. - Ona nema tumor na materici, niti je morala da ide na operaciju - piše u optužnici.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi