Mesto pucnjave
Nemanja Gavrilov Alo
 Mesto pucnjave

Nemanja Gavrilov Alo

Mesto pucnjave, Foto: Nemanja Gavrilov Alo

Pucnjava se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka, oko ponoći, između garaža u Gočkoj ulici na Petlovom brdu. Kako saznajemo, nepoznata osoba sasula je četiri do pet metaka Kneževiću u stomak, noge i prepone, a zatim je napadač pobegao u nepoznatom pravcu, navodno automobilom.

- Knežević je bio u gradu, a zatim je oko ponoći svojim automobilom „tojota“ stigao do parkinga između dve garaže, koji se nalazi tačno ispred njegove kuće, gde inače stanuje s roditeljima. Uparkirao je vozilo i krenuo da izađe napolje. U tom trenutku sa stazice, koja se nalazi između parkinga i njegove kuće, pojavila se nepoznata osoba koja ga je izrešetala sa četiri do pet metaka. Knežević počeo da beži prema svojoj kući, ali to ga nije spaslo - rekao je izvor blizak istrazi.

Komšije: Mislili smo da su petarde

Komšije kažu da su čuli pucnje, ali da su mislili da je reč o petardama. - Čuli su se pucnji, tačnije zvučalo mi je kao da neko udara o lim, a zatim mi je zaličilo da su petarde. Međutim, unuk se probudio i rekao mi je da je neka pucnjava i da je, izgleda, neko upucan. Ne znam Kneževića, ovde se svi slabo poznajemo. Svi mi iz komšiluka smo čuli da se nešto dešava, ali smo pomislili da su petarde. Inače, ovaj kraj je postao čudan, motaju se tu sumnjivi likovi, a ima i puno lopova. Meni su ukrali sto sa terase, a u kućama paralelno duž cele ulice svima su bili obijeni podrumi - rekla je jedna od komšinica iz Gočanske.

Prema njegovim rečima, napadač je nakon pucnjave pobegao svojim automobilom u nepoznatom pravcu, a po Kneževića su istrčali njegovi ukućani.

- Mogu se videti kapljice krvi po stazi, jer su ga nosili, stavili u automobil i odvezli ga u Urgentni centar. Hitna pomoć nije intervenisala već je on privatno odveden u bolnicu. U teškom je stanju i hitno je operisan. Rane koje je zadobio jezive su. Pogođen je u bešiku, donji stomak, leđa, prepone, kolena... Jedan metak mu je prošao tačno kroz bešiku, onda možete da zamislite koliko je kritično - rekao je naš sagovornik.

Prema rečima komšija, tačno ispred mesta pucnjave nalazi se i Kneževićeva kuća, međutim, iz kuće niko nije želeo da komentariše pucnjavu. Navodno se u vreme pucnjave čule svađa, a zatim i škripa guma, međutim, neki navode da su čuo i ženski glas.

- Čuo se ženski glas, ali nije poznato da li je to možda neko od njegovih ukućana, koji su izleteli i videli da je mladić upucan, ili je u trenutku pucnjave sa njim bila ženska osoba. Još se utvrđuje šta se zvanično dogodilo - kaže naš izvor.

Kako saznajemo, Knežević se nalazi u šok-sobi u Urgentnom centru i u veoma je teškom stanju.

Prema nezvaničnim informacijama, on je poznat policiji odranije, a navodno je u prošlosti hapšen zbog droge.