PIJAN I DROGIRAN TUKAO MAJKU OMETENU U RAZVOJU I UJAKA U KOLICIMA Iživljavao se jer nisu hteli da mu daju pare, a onda je otišao i napravio drugo zlo

Nasilnik uhapšen

 

Hapšenje ilustracija
Hapšenje ilustracija, Foto: Alo Masanori Josida

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu, na predlog osnovnog javnog tužioca, odredio je jednomesečni pritvor J.I. (31) iz Mrčkovca kod Golupca, jer se tereti da je pod dejstvom alkohola i droge izvršio nasilje u porodici nad osobama sa invaliditetom, majkom (52) i ujakom (75), kao i da je počinio krađu.

Pročitajte još

Osumnjičeni se tereti da je 17. oktobra ove godine, u porodičnoj kući u Mrčkovcu, pretukao svoju majku sa smetnjama u razvoju (52), kao i svog nepokretnog ujaka, starog 75 godina. Ovo delo osumnjičeni je izvršio pod dejstvom alkohola i narkotika, jer su majka i ujak odbili da mu daju novac.

Nakon toga otišao je iz kuće i skrivao se po selu i okolini sve do hapšenja, 1. decembra. On je osumnjičen i za krađu, jer je od komšije ukrao motocikl marke MZ.

U narednom periodu sprovešće se istraga, tokom koje će se saslušati oštećeni i svedoci, a obaviće se i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog. On je do sada već bio osuđivan za krađu i manja krivična dela.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi