Ćerke je čekaju: Slađana  Stanković
Promo
Drugi put oteta: Slađana Stanković
Za Slađanu i Jovicu znaju samo da su živi, Slađana Stanković, Foto: Promo

Vlasti u Srbiji o njima znaju samo da su živi, ali nema nikakvih pregovora sa otmičarima. Prema tvrdnjama izvora iz Vlade Srbije, naše bezbednosne službe znaju samo da su Slađana i Jovica živi. Oni su, inače, prema pisanju medija, locirani u blizini Sabrate, grada koji je u

međuvremenu zauzeo ISIS.

- To je jedino što znamo i što je sigurno. Nemamo nikakav kontakt, ne traži se ni otkup za njih. Naše službe bezbednosti više nisu u Libiji. Porodica zna koliko i mi, samo to da su živi - kaže izvor i dodaje da će se "valjda nešto rešiti", jer otmičari u Libiji, kako je pokazala dosadašnja praksa, taoce drže oko dva meseca.

- Za neke se traži otkup, a neke, nažalost, ubiju. U slučaju naših državljana niko i ne traži otkup, nema pregovora. Time se delimično bavi naša ambasada u Libiji - ističe izvor.

Ni srpske bezbednosne službe nemaju više informacija o otetim državljanima Srbije.

Komentari (4)

gojko

08.01.2016 23:18

Od samog pocetka kad se ovo desilo, i nekih nejasnoca i sumnji koje su se tad javile oko ovoga dogadjaja nekako i danas imam utisak da ovaj ambasador o tome zna puno vise nego sto je rekao.Neka im je bog u pomoci sa obzirom na ovako zalaganje organa da ih pronadju.

srbija

09.01.2016 00:19

@gojko - sto dacic ministar stranih pos. i vucic nisu povukli svoje drzavljanine kada je tamo rat od njih nema vajde traziti treba pomoc od amerike drugi nemoze niko pomoci

MILE

09.01.2016 02:33

Dacic je licno odgovoran jer ih na vreme kao svi ostali nije izbavio iz libije

vule

10.01.2016 02:05

Dacic vec 25 god muljari i bavi se prljavim poslovima pa je hteo i u Libiji da prisvoji neko koferce