Hitna pomoć
Alo!/Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/Dejan Briza

 

* U svom "puntu" izgubila je kontrolu nad vozilom

* Zakucala se u parkirani kamion

* Slomila je podlakticu i ušiveno joj je čelo

Udes se dogodio kada je košarkašica koja je upravljala automobilom marke "punto" izgubila kontolu nad vozilom, a potom uletela u gradilište brze pruge Novi Sad-Beograda.

Ona se potom zakucala u parkirani kamion. Vozilo je potpuno smrskano, a devojku su iz kola vadili novosadski vatrogasci. Muškarac koji se nalazio na gradilištu zadobio je povrede kuka.

Pročitajte još:

 

Iva je primljena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

- Slomila je podlakticu i ušiveno joj je čelo. Dete je vredno, dobra košarkašica, reprezentativka u mlađim selekcijama i nije htela da zakasni na trening - kaže sagovornik.

Lekari KCV potvrdili su da mlada košarkašica nije životno ugrožena.

- Nakon blagovremenog zbrinjavanja i adekvatne dijagnostike, ustanovljene su povrede glave i desne podlaktice. Pacijentkinja nije životno ugrožena, ali je hospitalizovana u KCV radi daljeg konzervativnog tretmana i opservacije -rečeno je u Urgentni centar KCV.

 

Takođe, u Urgentni centar je primljen i M. I. (65), nakon saobraćajne nesreće sa lakšim povredama u predelu lumbalne regije, koji je, posle adekvatne dijagnostike i opservacije, otpušten na dalje kućno lečenje.

VUČIĆ NAPUSTIO ZGRADU VMA!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 18.11.2019. 08:24 - 18.11.2019. 08:33 Vraća se odmah radnim obavezama. Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno i pušten je kući posle lečenja na Vojno-medicinskoj akadimiji, prenose mediji. HITNO! STIGLI REZULTATI O STANJU PREDSEDNIKA SRBIJE!

 

Kako saznajemo, košarkašica će ostati u bolnici nekoliko dana. Posetili su je trener i drugarice iz kluba, poželeli su joj da se brzo oporavi i vrati na teren.

BONUS VIDEO: Alo.rs na licu mesta! Drama u naselju Braća Jerković